chciałbym, w końcu Twoje zdjęcia owiane są legendąwołynka pisze:adam992 podniecasz się jakbyś był na co drugim ujęciuwołynka napisał(a):
wkleję
cud normalnie

Moderator: Kosiarz
chciałbym, w końcu Twoje zdjęcia owiane są legendąwołynka pisze:adam992 podniecasz się jakbyś był na co drugim ujęciuwołynka napisał(a):
wkleję
cud normalnie
O, nawet załapałam się na fotkęKwadrat pisze:Jeszcze kilka fotek . Znów monotematycznych![]()
http://warka-team.pl/index.php/galeria/ ... fotki-lisa
No dobra, to ja - jako dziennikarz i offroader w jednym - wobec tego zapytam: czego byście oczekiwali, co chcielibyście zobaczyć, usłyszeć w materiale TV będącym relacją z jakiegoś rajdu?Przemekslaw pisze:sredniawka, jak wszystko w TV o łofrołdzie...
Trzymam za słowoFergie pisze:To pierwsze nierealne technicznie (przynajmniej wedle mojej wiedzy), to drugie byłoby do ogarnięcia![]()
O czym Ty piszesz - o filmikach na youtubie, czy o poważnym programie oglądanym przez ileś tam milionów ludzi. Nie wyobrażam sobie reportażu z zawodów offroadowych bez jakiegokolwiek komentarza. Tym bardziej, że materiał skierowany był do oglądaczy, którzy mają raczej mgliste pojęcie o offroadzie.Przemekslaw pisze:Nie wiem czego oczekuja inni, ale ja wybierajac filmiki off roadowe, które mam ochote obejrzeć, dobieram je wg napięcia i emocji, które sa w nich zawarte. Wg mnie własnie takie sa filmiki produkcji khyrofilms, duzo dobrych ujęc, muzyka która jakos podkreca to wszystko, i jeśli już to komentarze samych zawodników, jakies wstawki, wtrącenia - nigdy nie lubiałem w polskich programach motoryzacyjnych prowadzących, jakos brakuje im luzu![]()
Żeby nie było, że oglądam tylko kanał khyrofilms na YT, to przykład fajnej produkcji z MT :
http://www.youtube.com/watch?v=XvyV-CgxWJ0
Post zawiera tylko moje subiektywne zdanie, niech się wypowiedzą inni, moze najlepiej w osobnym, specjalnie w tym celu założonym wątku![]()
m.wilk pisze:A może konkurs na najbardziej ciekawe fotki z magamu?
Fergie pisze:To pierwsze nierealne technicznie (przynajmniej wedle mojej wiedzy), to drugie byłoby do ogarnięcia![]()
No dobra, a teraz serio pytam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość