No teraz to inna piłkaGAZFAN pisze: ... juz masz. zadowolony?

Moderator: Kosiarz
No teraz to inna piłkaGAZFAN pisze: ... juz masz. zadowolony?
sam wiesz jak to jest z "oszustami"Trąbal pisze:Ty już przestań bo będe nieskromny i spytam jak twoja wyciągarkaBo widze na fotkach że Dominiczek sumiennie pracuje ale na MAGAMIE
Nie trzeba miecdaniła pisze:nie czaje bazy z wynikami. ...... trzeba mieć doktorat żeby czytać wyniki?
HarmonogramKosynier4x4 pisze:o której oni startują i gdzie to można przeczytac
na stronce Magamu w wynikach jest inaczej. Po I etapieJW4 pisze:Nie trzeba miecdaniła pisze:nie czaje bazy z wynikami. ...... trzeba mieć doktorat żeby czytać wyniki?![]()
Wyniki Etapu I :
1. Marcin Łukaszewski/Magdalena Duhanik
2. Robert Kufel/Dominik Samosiuk
Po Prologu i Etapie I kolejnosc odwrotna
Sumarycznie/narastająco Po Prologu i Etapie ILaska pisze:na stronce Magamu w wynikach jest inaczej. Po I etapie
1. Robert Kufel/Dominik Samosiuk
2. Marcin Łukaszewski/Magdalena Duhanik
No a chyba to się liczy. Co tam wygranie etapu, generalka się liczyJW4 pisze:Sumarycznie/narastająco Po Prologu i Etapie ILaska pisze:na stronce Magamu w wynikach jest inaczej. Po I etapie
1. Robert Kufel/Dominik Samosiuk
2. Marcin Łukaszewski/Magdalena Duhanik![]()
![]()
![]()
Ale co sie tam bedziemy sledzmy Fin.... cos tam dalej
Laska pisze:...... generalka się liczyalbo i nie
![]()
![]()
![]()
![]()
.... śledzimy a jakże-
![]()
![]()
noo to tylko w ErzeAdAm pisze:Jakby tak jeszcze do pobożnych życzeń dodać rysowanie trasy wszystkich załóg w widoku "pokaż wszystkich" i to najlepiej każdej w innym kolorze to już byłoby SUPER
No ewentualnie gdyby wcześniej jakiś pojazd przejechał trasę i był wytyczony ślad po którym jakdą samochody to już też byłoby widać kto z przodu a kto za nim.
Tak wiem, tak to tylko w Erze....
Ojo pisze:fajna jest sonda na stronie magamu w rajdach 4X4 pod tytułem "kto wygra magam" z nazwiskami, których nie widać niestety na liście startowej
Ojo pisze:Karol jest w punkcie "inny"![]()
na bieżąco nie jestem, ale mam wieści tuż po zakończeniu jazdy przez załogę nr 2
Maja troche problemów ze sprzętem. Na prologu jechali bez przodu, wczoraj też ukręcili póloś i nawaliła wyciągarka.
Robili to do 2 w nocy. Ale i tak dają radę....
Wyniki w czytelniejszej nie odwrotnej kolejnosciLaska pisze:........ powinno być ciekawie z tą odwrotną kolejnością
to rozumiemJW4 pisze:Wyniki w czytelniejszej nie odwrotnej kolejnosciLaska pisze:........ powinno być ciekawie z tą odwrotną kolejnością
To by było łatwe do zrobienia. ale organizator prosił by tak nie byłoAdAm pisze: No ewentualnie gdyby wcześniej jakiś pojazd przejechał trasę i był wytyczony ślad po którym jakdą samochody to już też byłoby widać kto z przodu a kto za nim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość