I mogłoby się już dziś zaczynać....

A prolog zapowiada się znów w otoczeniu set set kibiców...

No telewizji będzie też.

Moderator: Kosiarz
weź mnie nie wk......GAZFAN pisze:Ma być syto, ma być grubo.... ma być zacnie.
I mogłoby się już dziś zaczynać....
Trenuję i toszkę jeszcze pieszczę autko. Parę pierdółek zostało do zrobienia.suzus pisze:Paweł trenuj trenuj już nie długo coraz bliżej
Leszek- jak silnik?LechuPL pisze:cóż , trzeba domek zarezerwować ;]
kuźwa kryzys jestGAZFAN pisze: Wrrrr.......![]()
![]()
ty to mnie możesz ....GAZFAN pisze:Cię skryzysuje zaraz....![]()
eee kiepski musiał być skoro go pamiętacieGAZFAN pisze:No to będzie tak czy tak dobrze...![]()
Wiedziałem że na waszą załoge zawsze można liczyć
Oczywiście zaproszenie na plac centralny pod namiot LR wieczorami aktualne.... w ogóle trzeba tam zrobić evencik jak rok temu się wydarzył![]()
z opowieści go znamyLaska pisze:eee kiepski musiał być skoro go pamiętacieGAZFAN pisze:No to będzie tak czy tak dobrze...![]()
Wiedziałem że na waszą załoge zawsze można liczyć
Oczywiście zaproszenie na plac centralny pod namiot LR wieczorami aktualne.... w ogóle trzeba tam zrobić evencik jak rok temu się wydarzył![]()
![]()
To co było 5,7 Hemi`k już siedziTołdi pisze:Leszek- jak silnik?LechuPL pisze:cóż , trzeba domek zarezerwować ;]
No obawiam się że wszlekich napraw będzie wiele... oj moja głowa i wątroba...franc_ek pisze:No ba .....![]()
tylko już nie zabieraj ze sobą tego złomamargod pisze:U nas też było grubo i wesoło![]()
![]()
Flor pisze:tylko już nie zabieraj ze sobą tego złomamargod pisze:U nas też było grubo i wesoło![]()
![]()
Salata123 pisze:Flor pisze:tylko już nie zabieraj ze sobą tego złomamargod pisze:U nas też było grubo i wesoło![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość