Wyniki II etapu:
http://www.rajdy4x4.pl/s/p/aktualnosci/ ... _etap2.pdf
Moderator: Kosiarz
może nie tak ostentacyjnie , wypisywać groźby karalne każdy normalny człowiek wie o co chodziGAZFAN pisze:Po różnych info... Żeby było jasne.... zajebię wszystkich którzy powieszą choćby jedną fotkę z naszym wizerunkiem przy tym zdarzeniu. Obiecuję.GAZFAN pisze: Aha i asy ktorzy robili foty zamiast pomagac niech to wykasuja bo nie chcialbym tego zobaczyc w sieci... kurwaa.![]()
GAZFAN pisze:Po różnych info... Żeby było jasne.... zajebię wszystkich którzy powieszą choćby jedną fotkę z naszym wizerunkiem przy tym zdarzeniu. Obiecuję.GAZFAN pisze: Aha i asy ktorzy robili foty zamiast pomagac niech to wykasuja bo nie chcialbym tego zobaczyc w sieci... kurwaa.![]()
Oj dzisiaj jest supersawis pisze:Gazfi taka relacjana blipie jak dziś to mi się podoba![]()
![]()
Nasza paczka tez się wybiera .... I mam pytanie czy może ktoś wie gdzie będzie się odbywał OS 8, albo jakieś mapki są co można by było pooglądać zmagania kolegów i nie błądzić za bardzo.madeleine pisze:a czy ktoś jedzie jutro podglądać??
Justysia pisze:Przecież to można wyłysieć pod pachami z braku informacji...
Balu-Balu pisze:Prawdopodobnie tam gdzie strzałka
![]()
zgłoś do ekoterrorystów-zablokująNormalnie rozniosą mi wioskę, w której od zawsze spędzałem wakacje.....
wołynka pisze:.... zgłoś do ekoterrorystów-zablokują
jeżeli spędzasz czas pod wodą to istnieje takie ryzykochera pisze:
Normalnie rozniosą mi wioskę, w której od zawsze spędzałem wakacje.....
jest ostroSzupryk46 pisze:Niesamowita jest ta walka na sekundy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości