http://wroclaw4x4.org/galeria/picture.p ... 06,252,239Pit-Bull pisze:To się chyba plagiat nazywa![]()
![]()

Moderator: Kosiarz
tak... jutro, atakujemy pudlocharlie70 pisze:Ciiiii............ to czarny koń rajdu jestprotetyk pisze:Dlaczego w opcji porównaj brakuje kominkarzy- znaczy 5 załogi?
Po konstruktorze mieli blachy WOS....czyli ostrołęckie podmiejskieigoh.h pisze:Raczej ze Szczecina, blachy jeszcze mają po konstruktorze auta ...
Pit-Bull pisze:niezła ekipa![]()
![]()
wygladaja jak Ci z Rancza co pod sklepem degustują
to jest ta suzka w dieselu, z mostami spidertraxaStang pisze:Po konstruktorze mieli blachy WOS....czyli ostrołęckie podmiejskieigoh.h pisze:Raczej ze Szczecina, blachy jeszcze mają po konstruktorze auta ...więc meldunek mogą mieć w Olo i stąd NO....
daniła pisze:jak to ten dizel z reno to długiego życia nie wróże
E... tam Suki górąLaska pisze:Mimo, iż powinna istnieć solidarność jajników to ja kibicuje Gratom!!
Niee!!!Stang pisze:E... tam Suki górąLaska pisze:Mimo, iż powinna istnieć solidarność jajników to ja kibicuje Gratom!!![]()
TaaaLaska pisze:Niee!!!Stang pisze:E... tam Suki górąLaska pisze:Mimo, iż powinna istnieć solidarność jajników to ja kibicuje Gratom!!![]()
![]()
Tak na prawdę to Only JEEP!! Ale z braku laku...to dobry Grat
No to pięknieTwardy pisze:na trawersie który dwa lata temu kończył Magam załoga nr.14 Łukaszewski/Duhanik miała potrójną rolkę i wypadli poza taśmy, z tego co wiem to nic im się nie stało.
Cóż taki jest rajd, jechali ładnie, tu pojechali bez asekuracji i się odkleił.
jednym słowem:
VIVAT Robert z Dominikiem![]()
![]()
Info z rajdu - nieoficjalne
no to nieoficjalne gratulacjeTwardy pisze:na trawersie który dwa lata temu kończył Magam załoga nr.14 Łukaszewski/Duhanik miała potrójną rolkę i wypadli poza taśmy, z tego co wiem to nic im się nie stało.
jednym słowem:
![]()
szlag by trafil tego dostawce internetu!! miałem to pierwszy napisac!!!!! a jeszcze przed rolką pasek im się zerwał i moze to trochu podciśnieniowałoTwardy pisze:na trawersie który dwa lata temu kończył Magam załoga nr.14 Łukaszewski/Duhanik miała potrójną rolkę i wypadli poza taśmy, z tego co wiem to nic im się nie stało.
jednym słowem:
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość