Wielkie podziękowania dla załogi z białego defektora za dzisiejsze dostarczenie na metę i start kolejnego oesu.

Pozdrowienia dla wszystkich pilotów
Hasło Magamu 2009 - miecz po same bile

Moderator: Kosiarz
A ja myślałem że tekstem jest cyt.: POPATRZ JAK BIJE Z NIEGO ŚWIATŁO PRZEZAJEBISTOŚCIHasło Magamu 2009 - miecz po same bile
niepozornie, pozatym bardzo miła osobamajkimajk pisze:Chciałbym zobaczyć jak wygląda kobieta, która posiada tak dużą siłe mięsni, żeby utrzymywać 1 pozycję przez 4 dni Magamu.
nie światło tylko auraDoktor-Granat pisze:A ja myślałem że tekstem jest cyt.: POPATRZ JAK BIJE Z NIEGO ŚWIATŁO PRZEZAJEBISTOŚCIHasło Magamu 2009 - miecz po same bile
lisiurski pisze:Ostatecznie wyszło na 11, w sumie dobrze jak na pierwszy start samochodu choć pozostaje niesmak pękających reduktorów szczególnie dzisiejszego
Wielkie podziękowania dla załogi z białego defektora za dzisiejsze dostarczenie na metę i start kolejnego oesu.![]()
![]()
![]()
Pozdrowienia dla wszystkich pilotów
Hasło Magamu 2009 - miecz po same bile
panewki wymiękły9mm pisze:Patry , co żeście swemu toyotu zrobili , jakieś plotki mnie tu doszły , że 4,2 nie był wystarczająco twardy
tak jak Flor prawi, panewki się wypanewczyły9mm pisze:Patry , co żeście swemu toyotu zrobili , jakieś plotki mnie tu doszły , że 4,2 nie był wystarczająco twardy
tak wygladala w zeszlym roku http://www.4x4.szczecin.pl/joomla/compo ... 9208263275}majkimajk pisze:Macie może fotkę Pilota załogi 14 Żelaznej Damy Off road M. Duhanik. Chciałbym zobaczyć jak wygląda kobieta, która posiada tak dużą siłe mięsni, żeby utrzymywać 1 pozycję przez 4 dni Magamu.
http://www.expedycja.pl/?section=2&gall=228&a=2majkimajk pisze:Macie może fotkę Pilota załogi 14 Żelaznej Damy Off road M. Duhanik. Chciałbym zobaczyć jak wygląda kobieta, która posiada tak dużą siłe mięsni, żeby utrzymywać 1 pozycję przez 4 dni Magamu.
igoh.h pisze:Zdiwiony troche jestem kilkoma wpisami dot pilota z II miejsca magamu ...Dziewczyna ma wigor ,a znam ja też z cieższych przepraw o magamu ( moim zdaniem ) non stop z nocą. Panowie nie wierze ,że nam doskwiera jakiś problem damsko meskiMój pilot też w spódnicy lata z linką i do tego stalową i pomijając czasem naturalne braki mocy , to jeśli chodzi o oriętację w terenie a szczególnie z cieżkim nieraz z błędami roadbookiem wypowadzała nas i inne załogi na prostą
! Szacun dla wszystkich lasek w woderach
!
![]()
2
![]()
Pozdro igor szczecin
Nie doskwiera nam żaden problem,mój pilot też w spódnicy(nie na imprezachigoh.h pisze:Zdziwiony troche jestem kilkoma wpisami dot pilota z II miejsca magamu ...Dziewczyna ma wigor ,a znam ją też z cieższych przepraw od magamu ( moim zdaniem )- non stop z nocą. Panowie nie wierze ,że nam doskwiera jakiś problem damsko męskiMój pilot też w spódnicy lata z linką i do tego stalową i pomijając czasem naturalne braki mocy , to jeśli chodzi o oriętację w terenie a szczególnie z cieżkim nieraz z błędami roadbookiem wyprowadzała nas i inne załogi na prostą
! Szacun dla wszystkich lasek w woderach
!
![]()
2
![]()
Pozdro igor szczecin
Nic dodać nic ująćmarianek4x4 pisze:Witam
Wielkie gratulacje dla zwycięzców i wszystkich zawodników startujących w Magam-ie 2009.
Wielkie słowa uznania dla ekip serwisowych dla których nie było żadnych problemów z którymi nie mogli sobie poradzić.....wzajemna pomoc jaka panowała na strefach serwisowych i na bazie była przesympatyczna....Wielki szacunek..
Co do rajdu ........... wyniki wynikami lecz najważniejszy był klimat jaki stworzyli wszyscy obecni na rajdzie, zawodnicy , serwisy,organizatorzy, strażacy ,itp.......
do zobaczenia za rok
Natii Mario
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość