plaża w prywatnych rękach, zgoda na jazdę była....wiem bo ja go wyciągałem z tej plażyPiRoman pisze:Głośniej...jeepper pisze:a ja zrobiłem ostatnio popisówkę plażową...

aha plaża pojęcie szerokie i plaża plaży nierówna

Moderator: Mroczny
plaża w prywatnych rękach, zgoda na jazdę była....wiem bo ja go wyciągałem z tej plażyPiRoman pisze:Głośniej...jeepper pisze:a ja zrobiłem ostatnio popisówkę plażową...
Wedle starej zasady: jak w koleinach stoi woda to musi być "twardo"pawel abramczyk pisze:trzeba było bokiem Panie i nie było by problemu , kto w takie błoto w lakierkach wjeżdża
ta jasne ale jak grat na 35 przejedzie i dokopie sie do lucyfera to ci nic nie pomożeNahen pisze:Wedle starej zasady: jak w koleinach stoi woda to musi być "twardo"pawel abramczyk pisze:trzeba było bokiem Panie i nie było by problemu , kto w takie błoto w lakierkach wjeżdżaTylko czasem jest głęboko
Lakierkiem wymacaj grunt...pawel abramczyk pisze:ta jasne ale jak grat na 35 przejedzie i dokopie sie do lucyfera to ci nic nie pomożeNahen pisze:Wedle starej zasady: jak w koleinach stoi woda to musi być "twardo"pawel abramczyk pisze:trzeba było bokiem Panie i nie było by problemu , kto w takie błoto w lakierkach wjeżdżaTylko czasem jest głęboko
, a prawda taka jak nie widzisz w co wjeżdżasz wyjdz i zobacz
,
Wpadłem, wpadłem i to jeszcze świadomie co gorszefranio3 pisze:Ostro, wygląda jakbyś z trasy wypadł w pole
fajny ten trudniejszy teren w takim raziegossy pisze:...
Jadąc na samym tyle przed trudniejszym terenem wrzucałem 4H i przelatywałem jak burza, potem na czarne 2H i cofanko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość