Czytałem ale chyba narazie nie oprzewiduje podwajania kwoty wydanej na auto:) Podoba mi się Twój projekt

Moderator: Mroczny
PolishHerbsmann pisze:Zdecydowanie DUSTER da mi to że będę mógł oswoić się z dużym autem:)
Czytałem ale chyba narazie nie oprzewiduje podwajania kwoty wydanej na auto:) Podoba mi się Twój projekt
ZapomniałeśDamian pisze:20-letnia terenówka za naście tysięcy jako jedyne auto w rodzinie - to nigdy nie jest dobry pomysł i zwykle kończy się:
- stratą finansową
- wkurwem żony
- narastającą frustracją
- dziećmi, które wolą jechać skodą wujka staszka, kolegi z pracy mamy
Marcingalloper pisze:Zmień żonę.
Samochód zawsze da się naprawić, z uciszeniem żony może być różnie.
No nie z praktyki bom kawaler.ramzes pisze:Marcingalloper pisze:Zmień żonę.
Samochód zawsze da się naprawić, z uciszeniem żony może być różnie.
wymyśliłeś na poczekaniu ?![]()
i raczej nie sprzedają ich za drobne, chyba, że strasznie przyciśnie, czyli można wykluczyć. Poza tym, Ty jesteś w stanie taką ocenić, on nie, więc trafi szwarcmataDamian pisze: poza jednostkowymi sztukami u ludzi którzy je utrzymują w dobrym stanie
dobrze godaszMroczny pisze:ale terrano kupi w tej kwocie dobre..
i spokojnie wszystkie potrzeby nim opędzi. Gadacie jakbyście zaczynali od tamcatów w teren i 3 osobówek
dupa tam nie znacie sięBrodaty pisze:Witam !
Przeczytaj informacje zawarte w linku
http://www.polskioffroad.com/ART/wieksze_kola.html
Znam autora tego tekstu i całkowicie się z nim zgadzam (z opiniami pod tekstem też).
Jeżeli to ma być jedyne auto (przynajmniej na razie) w rodzinie to radzę dobrze przemysleć sprawę większych kół. Ponadto im dalej odejdziesz od ustawień fabrycznych tym drożej będzie i tym większe problemy.
Notabene autor ogłasza też, że może udzielic pomocy w wyborze i zakupie auta.
Ja to u niego oklejałem auto i zamówiłem progi pod hi-lifta.
Napisz później co wybrałeś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości