zakup taniego auta 4x4

chyba wiadomo o co chodzi....

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
purti

Re: zakup taniego auta 4x4

Post autor: purti » pt lip 14, 2017 1:02 pm

Kolejny propagator tej sowieckiej padaczki się znalazł..a kysz duszo nieczysta. :)21
Jimny fajny, jak w około komina jeżdżony to kierownica nie przeszkadza.
Bubaru outback na A/T :)21
DR 750s

janekosa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: janekosa » pt lip 14, 2017 1:14 pm

Daleko mi do propagatora, sam nigdy tym nie jeździłem, ale mówimy o krótkich dystansach, komfort jest drugorzędny, a jest to naprawdę tani samochód w naprawie. Mam paru znajomych z nivami. Jak masz odrobinę samozaparcia żeby samemu przy samochodzie robić, to za 1000 zł zrobisz na nowych częściach OEM remont mostów, silnika, hamulców i jeszcze na piwo zostanie :D

Jimmy zajebisty, kolega z naprzeciwka ma i często jeździmy. Ja za nim długim Patrolem, a ten mnie wpuszcza zawsze w maliny :D Już chyba wszystko zgubiłem co się dało jeżdżąc z nim :D

W ogóle biorąc pod uwagę dystanse i częstość użytkowania zainteresowałbym się anglikami. W angliku naprawdę fajne rzeczy można tanio wyrwać, a przy takiej jeździe kierownica po prawej stronie nie przeszkadza. Ostatnio widziałem fajne Y60 za 9 tysięcy do nego. Stan ramy pewnie padaczka, ale jeździł i nawet nie wyglądał jak złom.

Awatar użytkownika
Piasek

Post autor: Piasek » sob lip 15, 2017 8:37 am

Bez rejestracji możesz takim angolem jedynie po swoim polu jeździć bo wszędzie indziej tylko laweta (i drugi patrol żeby ją targał bo to przecież ciężar i byle rupieć nei pociągnie takiego kolosa). A po zarejestrowaniu i opłaceniu wychodzi już bardzo zbliżone pieniądze do normalnego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jazda w terenie”