na tych oponach nie zdarzy pomyslec,bo wklei szybciejmajch pisze:Nie ważne jakie ma opony, ważne, że chce mu się jeździćLR_Olek pisze:opony masz faktycznie terenowe![]()
Wklei 100 razy a za 101 pomyśli i przejedzie.

Moderator: Mroczny
i prawie tak było tylko że za dniaLR_Olek pisze: toc to jest 15 no moze 20min min roboty tirforem i lopata i siekierka co by drewka narabac pod kola
za dnia to bym go zostawił i wrócił w nocy wyciągaćbonzo74 pisze:i prawie tak było tylko że za dniaLR_Olek pisze: toc to jest 15 no moze 20min min roboty tirforem i lopata i siekierka co by drewka narabac pod kola
a to latarki nie miales?bonzo74 pisze:i prawie tak było tylko że za dniaLR_Olek pisze: toc to jest 15 no moze 20min min roboty tirforem i lopata i siekierka co by drewka narabac pod kola
Jakbym wiedział że sie zakopie to bym wziołLR_Olek pisze:a to latarki nie miales?bonzo74 pisze:i prawie tak było tylko że za dniaLR_Olek pisze: toc to jest 15 no moze 20min min roboty tirforem i lopata i siekierka co by drewka narabac pod kola
bonzo74 pisze:Jakbym wiedział że sie zakopie to bym wziołLR_Olek pisze:a to latarki nie miales?bonzo74 pisze: i prawie tak było tylko że za dnia![]()
dokładnieKasprol pisze:ludzie dajcie kolesiowi czas na wyposazenie sie w niezbedne rzeczy![]()
wrzuci latarke ale barie sie wyczerpia urzywacie cały czas latarke i sprawdzacie baterie
![]()
![]()
bo ja mam zawsze dwie i twierdze ze lepiej szperacz przenosny do zapalniczki
![]()
dajcie linka koledze o wyposazeniu co musi miec lub powinien a nie napierdalajcie
![]()
W sobotę podobnie wyglądała moja Vitkabonzo74 pisze:
Będą też jakoweś SIMEXYSzupryk46 pisze:Lift ci nie wiele pomoże, jak masz AT![]()
jezeli zrobisz lift to i tak siądziesz na mostachMasmo pisze:Będą też jakoweś SIMEXYSzupryk46 pisze:Lift ci nie wiele pomoże, jak masz AT![]()
w swoim czasie.
Wpakowałem się w koleiny tak że wisiałem na moście i ramie. Jak kółka są w powietrzu to żadne opony nie pomogą. A ATR-y też robią w błocie. O dziwo.
Załóż sobie dłuższe, solidne śruby mocujące koło zapasowe i do nich przykręć hi-lifta za pomocą motylków. Do miasta to się nie nadaje bo zbyt łatwo odkręcić ale do lasu jak najbardziej.Masmo pisze:Jak wymyślisz to daj znaćWojtek-P pisze:.....Teraz hi-lift trzeba zanabyć jak tylko wymyśle gdzie go schowam w aucie![]()
![]()
Tak naprawdę, to nie wiadomo, czy on był on sprawny przed tą akcją, nigdy nie miałem okazji go używaćWojtek-P pisze:(..)No cóz 1.5 godziny machania łopatami aż w końcu udało się podnieść vitare fabrycznym podnośnikiem (BTW jeden poległ)(..)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości