Justysia pisze:Nie no ok w takim razie dziś nie ma obiadu.

Moderator: Mroczny
dobrze to ująłes "jesli"Wczasowicz pisze: Moim zdaniem, roadbook załatwia sprawę... jeśli jest oczywiście bez błędów![]()
no jednak metromierz jest przydatny, a navi faktycznie nie musi być super mega hiper ze sztabówkami....Wczasowicz pisze:Głównie chodzi mi o to, że nie ma sensu tak od zaraz się napinać na meganawigację z mapami sztabowymi i GPS.
Sprawne czytanie roadbooka, trochę oleju w głowie + tzw. kobieca intuicja załatwia sprawę![]()
Reszta to tylko dodatki...
Nie napinam się tylko chcę wiedzieć na co to cholerstwo może mi się przydać. Zgadzam się z kolegami, że dobrze wykonany roadbook wystarcza w zupełności. Jednak latem tak się zamotałam na mazurach, że się wściekłam i kupiłam sztabówki żeby więcej krów nie straszyć na polachWczasowicz pisze:Głównie chodzi mi o to, że nie ma sensu tak od zaraz się napinać na meganawigację z mapami sztabowymi i GPS.
Sprawne czytanie roadbooka, trochę oleju w głowie + tzw. kobieca intuicja załatwia sprawę![]()
Reszta to tylko dodatki...
przestań kasztanić , to temat o pilotowaniu a nie jakieś subiektywne zwierzeniaFeniks pisze:
Fakt tak tu miło, jakby nie to forum
majcher pisze:ale ale o pilotowaniu powinni wypowiadac sie tylko piloci
7. papier życia, chusteczki do nosa i chusteczki nawilżone te dla bobasów dobrze zmywają torf z rąk .Justysia pisze:Zaraz znowu ktoś was obsandaczy za brak profesjonalizmu w konwersacji.A tak na marginesie to dodam, że zastanawiam sie nad skompletowaniem "zestawu praktycznego pilota":) czyli to co trzeba mieć w plecaku i przypięta do gaci:
1 Taśma ta srebrna- ma wszelakie zastosowanie - Ewelinie opatrzyłam nią nawet oko
2. Małe WD-40 zawsze można psiknąć jak nie ma smarowania
3. Penseta kobieca może się przydać do wyciągania paprochów
4. Off w sprayu na komary- bo sprawdza się przy zakładaniu opon na felgę
5. Podkładka pod kartę i czasem pod roadbooka o długopisie nie wspomnę.
6. Fajki, zapalniczki, rękawiczki, kanapki ,woda słodycze to chyba logiczne
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość