Hej dopiero zaczynam przygode z napedami 4x4 i mam prosbe czy ktos moglb by mi przetlumaczyc zasady pracy na napedach
Moderator: Mroczny
Hej dopiero zaczynam przygode z napedami 4x4 i mam prosbe czy ktos moglb by mi przetlumaczyc zasady pracy na napedach
Witam szukam pomocy albo normalnego wytlumaczenia jazdy kiedy i z jaka szybkoscoa moge stosowac 2w 4h i 4lo kiedy moge na tym jezdzic i do jakiej szybkosci . Czy w trakcie jazdy moge bezpiecznie zmieniac miedzy 2w na 4h ? Nigdy nie mialem samochodu z napedami. Dzwonilem po serwisach i nawet salonu nissan polska i nikt mi nie udzielil jasnych informaci ze wzgledu na to ze posiadam amerykanska wersje navary czyli nissan frontier nismo 4l benzyna 286 km oczwiscie 4x4 przkladnia zmiany napedu jest pod radiem kolo skrzyni biegow podobdna do tych co ma navara. Normalie naped na tylnie kola.
Re: Hej dopiero zaczynam przygode z napedami 4x4 i mam prosbe czy ktos moglb by mi przetlumaczyc zasady pracy na napedac
też CIe witamy...opcja "Szukaj" dział Nissan
Zbowid

Re: Hej dopiero zaczynam przygode z napedami 4x4 i mam prosbe czy ktos moglb by mi przetlumaczyc zasady pracy na napedac
i dwa przyklejone tematy w tym dziale..
Jutub
Sławek Makaruk
Sławek Makaruk
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- Misiek Cypr
-
Profesor Miodek, najpierw. 

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Tu nikt nie zajmuje sie takimi pierdołami-zerknij se w Owners Manual 

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl