czytaj Waść ze zrozumieniem porównywanie współczesnego do Richelieu to dla niego wielki i niezasłużony awans
Ciekawa książka
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Ciekawa książka
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
nie doceniasz kaczki
kaczka robi co chce z tym krajem jak ze srebrną wieżą
kaczka robi co chce z tym krajem jak ze srebrną wieżą
jestem świadom, natomiast na razie jeszcze nie jest "robi co chce", martwi mnie tylko jak długo
- goralski
-

- Kontaktowanie:
Tak z drugiej strony patrzcie:
Elektryk, alkoholik, myśliwy, debil a teraz alfons. Równia pochyła ale wciąż podbijamy, strach się bać kolejnego
Elektryk, alkoholik, myśliwy, debil a teraz alfons. Równia pochyła ale wciąż podbijamy, strach się bać kolejnego
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
zapomniałeś o "wybuchniętym" dochtórze prawa
pomijając już fakt że alko (nie był nawet taki alko, no ale większość zawsze będzie pamiętać chorobe filipińską, a nie co wtedy załatwili) i dochtór byli całkiem sprawni na tym urzędzie inie narobili zbyt wilkiej siary (wręcz zrobili całkiem sporo na +), pierwszy był jaki był ale nie bał sie przyznać że czegoś nie wie czy nie umi i pytał czasem mądrzejszych od siebie, no i jego prezydentura to w całkiem zrytym okresie była, to potem fakt równia pochyła
pomijając już fakt że alko (nie był nawet taki alko, no ale większość zawsze będzie pamiętać chorobe filipińską, a nie co wtedy załatwili) i dochtór byli całkiem sprawni na tym urzędzie inie narobili zbyt wilkiej siary (wręcz zrobili całkiem sporo na +), pierwszy był jaki był ale nie bał sie przyznać że czegoś nie wie czy nie umi i pytał czasem mądrzejszych od siebie, no i jego prezydentura to w całkiem zrytym okresie była, to potem fakt równia pochyła