Dla ułatwienia rysunek przekroju płyty przedstawiający o które wymiary mi chodzi. Gdyby ktoś znał byłbym zobowiązany

Moderator: Misiek Bielsko
to nie są standardowe wymiarypowolniak pisze:Potrzebuję wymiary odległości przednich otworów montażowych wyciągarki oraz okienka za rolkami.
Dla ułatwienia rysunek przekroju płyty przedstawiający o które wymiary mi chodzi. Gdyby ktoś znał byłbym zobowiązanynie mogę się doszukać w necie rysunków płyt z wymiarami a nie dysponuję wyciągarką do przymiarki.
ale on nie chce wyciągarki tylko wymiaryFlor pisze:patrz na stronę producenta wyciągarki którą chcesz i tam zazwyczaj są podane te wymiary![]()
12x16 może byćsbb pisze:ale on nie chce wyciągarki tylko wymiaryFlor pisze:patrz na stronę producenta wyciągarki którą chcesz i tam zazwyczaj są podane te wymiary![]()
ideoloFlor pisze:12x16 może byćsbb pisze:ale on nie chce wyciągarki tylko wymiaryFlor pisze:patrz na stronę producenta wyciągarki którą chcesz i tam zazwyczaj są podane te wymiary![]()
![]()
jeszcze takie są fajne 90x60x90sbb pisze:ideolo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość