jradek pisze:Nie mogę Cię rozgryźć Bert. Czasem jesteś zupełnie OK, czasem niezbyt (eufemizm) miły. W każdym razie jest dla Ciebie nadzieja.
Z tą kontrolką to coś tam zawalczę, wydaje się to być dobrym pomysłem. Kupiłem woltomierz, ale chcę go zamontować "za stacyjką". Winda oczywiście działa, ale sprawdzałem ją bez obciążenia. Będę musiał po walce sprawdzić czy coś się nie przegrzewa. Mam jeszcze jeden mały problem. Mianowicie światła w Pajero nie są jakieś kozackie, mam dwa Wesseny dalekosiężne spięte z długimi. Zastanawiam się czy nie dało by się ich podpiąć do krótkich przez wyłącznik, ale tak, żeby działały z długimi zawsze. Ewentualnie bez krótkich ale na wyłącznik.
po pierwsze szkoda zębów, nie podołasz a szuflady będziesz marnował kolejne.
po drugie zawsze jestem taki sam, to tylko odbiorcy (nawet ci sami) różnie mnie odbierają w zależności od własnych aktualnych chimerów

po trzecie wreszcie jeżeli zaś miałbym polegać (przejmować się) na diagnozach typ:
W każdym razie jest dla Ciebie nadzieja
to znaczyło by, że nie ma dla mnie już żadnej nadziei
po konkretne:
możesz do pierwszej kontroli MO
zamiast jednożródłowych Wesmów kup sobie wesemy do ciągnika (takie jak ursus miał) wesem robi je metalowe i plastyczane. Plastyczane fajniejsze. Tam masz homologowane i "długie" i "krótkie"... albo zmień sobie w aucie lampy na...
nowe
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania