miej więcej tak mam u siebiePlacek^ pisze:A mogą być oba akumulatory spięte minusami i do jednego minusa podpięta wyciągarka? Bo heble mam na plusach, więc jeśli rezpnę jeden akumulator, to masę bierze z drugiego podpiętego. Dobrze kombinuję?

Moderator: Misiek Bielsko
miej więcej tak mam u siebiePlacek^ pisze:A mogą być oba akumulatory spięte minusami i do jednego minusa podpięta wyciągarka? Bo heble mam na plusach, więc jeśli rezpnę jeden akumulator, to masę bierze z drugiego podpiętego. Dobrze kombinuję?
Po co aż dwa .Tyle grubych kabli ciągnąc .bpuchowski pisze:ja bym nie zmieniał ale problem jest w łaczeniu - kable powinny być bez łączeń a zamiast 1x50 lepiej dać 2x25mm2
Tak podpytam, 12000lbs bierzesz i z stalówką czy z syntetykiemjradek pisze:Witam
Chciałbym założyć windę. To trochę poważna operacja więc chciałbym ją zlecić w warsztacie 4x4. Teraz pytanie. Zakładał ktoś, lub robił cokolwiek w warsztacie w Grodzisku Mazowieckim niedaleko szpitala? Ew jaki inny warsztat możecie polecić?
dzięki
Ajradek pisze:Nie mam zielonego po-ję-cia. Nawet nie wiem czy chcę.
Oczywiście, że chcesz. Jak możesz to chcesz z syntetykiem. Zawsze to parę kilo mniej na nosie i biega się z tym wygodniej. Tylko dbać trzeba bardziej...jradek pisze:Nie mam zielonego po-ję-cia. Nawet nie wiem czy chcę.
jradek pisze:I dlatego ja mam AT
Może inaczej.Placek^ pisze:AT BFG wcale nie są takie och i ach, szczególnie w zimę.
można wybrać kompromis i założyc 32x11,5Aha i nie idź w półśrodki. To żywotna opona i szkoda kupować 31x10,5, żeby się przekonać, że chcesz 33... A chcesz! (Uwierz mi, zaliczyłem tą drogę wypierania )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość