Wyciągarka More 4x4 12000 Double Speed Szfankuje
Moderator: Misiek Bielsko
Wyciągarka More 4x4 12000 Double Speed Szfankuje
Witam, jestem posiadaczem wyciągarki More 4x4 12000 Double Speed, ostatnio przestała działać, raz na jakiś czas się załączy jak wyciągnie się z niej kawałek liny a gdy się zatrzyma to już nie chce ruszyć. Wydaje mi się że to wina przekaźników. Możecie mi podpowiedzieć jak je sprawdzić? Ogólnie tylko pykają pod machą. Bardzo proszę o jakąś sugestie!
Re: Wyciągarka More 4x4 12000 Double Speed Szfankuje
Z kazdym pilotem?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
MAm taką samą. U mnie szwankuje gniazdo, albo wtyk kabla od pilota ( gniazdo zamontowane w środku w kabinie ).......sprawdzałem, łączyłem i dalej co jakiś czas nie chce ruszyć. Mżze ten typ tak ma??lysy010 pisze:Witam, jestem posiadaczem wyciągarki More 4x4 12000 Double Speed, ostatnio przestała działać, raz na jakiś czas się załączy jak wyciągnie się z niej kawałek liny a gdy się zatrzyma to już nie chce ruszyć. Wydaje mi się że to wina przekaźników. Możecie mi podpowiedzieć jak je sprawdzić? Ogólnie tylko pykają pod machą. Bardzo proszę o jakąś sugestie!

Zbowid

Pilot jest na 100% sprawny bo mam wyciągarkę na tyle i wszystko działa jak należy. A przodu po wciśnięciu guzika słychać tylko pykanie przekaźników.
Sprawdź, czy winda działa podpięta na króciaka.
Od razu będzie widać, czy wina leży po stronie przekaźników, czy problem jest w silniku.
Od razu będzie widać, czy wina leży po stronie przekaźników, czy problem jest w silniku.
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Mi kiedyś bezprzewodowy pilot przerywał. Winna okazała się niepewna masa puszki w której jest odbiornik radiowy. Zmieniłem masę i jest OK.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Rozebrałem silnik i okazała się wina szczotek. Rdza jej zabiła. Zamówiłem nowe i zobaczymy :]