stalowa czy szmata - lina w wyciagarce
Moderator: Misiek Bielsko
stalowa czy szmata - lina w wyciagarce
witam iak w temacie chodzi mi o linę syntetyczną wady i zalety stalowa skończyła mi się właściwie po jednym rajdzie i zastanawiam się nad syntetykiem podżutcie swoje doświadczenia
Re: stalowa czy szmata
poczytaj w dziale o wyciągarkachZELOY pisze:witam iak w temacie chodzi mi o linę syntetyczną wady i zalety stalowa skończyła mi się właściwie po jednym rajdzie i zastanawiam się nad syntetykiem podżutcie swoje doświadczenia
Jimny 

Linę jak się rozwinie to trzeba zwinąć, one nie są jednorazowe.ZELOY pisze: stalowa skończyła mi się właściwie po jednym rajdzie

Zbanowany za komerchę w podpisie "Sklepterenowy.pl"
nie została zerwana tylko się pozałamywała
niechlujstwo pilota, w takim wypadku syntetyk pomimo że się nie załamuje to też długo nie wytrzymaZELOY pisze:nie została zerwana tylko się pozałamywała
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
mylenie przez kierowce kierunkow odwijania / zwijania przez co lina nawija sie od gory a nie od dołu itpTwardy pisze:niechlujstwo pilota, w takim wypadku syntetyk pomimo że się nie załamuje to też długo nie wytrzymaZELOY pisze:nie została zerwana tylko się pozałamywała
a ja myslalem, ze temat bedzie o dachu w samuraiu

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
Ja też myślalem że zacznę chwalić stalowy dach
No cóż , jaka ortografia taka nazwa syntetyka

samurai blaszanka 93
przysięgam lorza szyderców 

Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

napisz czowieku co na temat a nie klepiesz bez sensu73 pisze:Ja też myślalem że zacznę chwalić stalowy dach![]()