Mechaniki niby najlepsze, ale czasem technicznie łatwiej jest założyć pewnie coś takiego.

Moderator: Misiek Bielsko
czesław&jarząbek pisze:
jako sprzęt wyprawowy, dla niedoświadczonego pilota, dla jezdzących samotnie-idealna.
bledne rozumowanie...chera pisze:Ze dwa lata temu był temat o tym...
Wydaje mi się, że gra nie warta świeczki...
Czemu piszesz takie głupoty...Misiek Bielsko pisze:Pierdu pierdu... jakbyscie kiedys musieli obslugiwac hydraulika pedzonego zwykla pompa wspomagania, to zmienilibyscie zdanie. Dla mnie to byla po prostu strata czasu... Niewiarygodnie powolne tempo hmm.. "pracy"![]()
Pierwszy lepszy chinol zalozony do Ponurego Silosa skrocil czas wytyczania nowych tras Maramureszu o piec dni.
na szczescie zawsze obslugiwalem hydraulika pedzonego inna pompa niz pompa wspomagania i znacznie to bylo wydajniejsze,acz wolne...Misiek Bielsko pisze:Pierdu pierdu... jakbyscie kiedys musieli obslugiwac hydraulika pedzonego zwykla pompa wspomagania, to zmienilibyscie zdanie.
jest w tym pewna doza prawdy.Misiek Bielsko pisze:Pierdu pierdu... jakbyscie kiedys musieli obslugiwac hydraulika pedzonego zwykla pompa wspomagania, to zmienilibyscie zdanie. Dla mnie to byla po prostu strata czasu... Niewiarygodnie powolne tempo hmm.. "pracy"![]()
Pierwszy lepszy chinol zalozony do Ponurego Silosa skrocil czas wytyczania nowych tras Maramureszu o piec dni.
sygnał z czujnika wstecznego biegu rozpina elektromechanicznie pto. inaczej się nie da. pompa wytrzyma zmianę obrotów-wyciągarka nie.moto pisze:Problemem w lr'ach jest napęd pompy z PTO bo wychodzi z reduktora, na nerwie można omylnie wrzucić wsteka i jakieś tam uszczelki mogą dmuchnąć....chyba że się da pompę jakaś która nie boi się zmiany obrotów .....chyba jakaś wielotłoczkowa nie miałaby nic przeciwko takim zabiegom.....ZALETA - jest to produkt przemysłowy, a nie wspom od mietka...WADA- droższa niz wspom od mietkaw sumie na zwykłych zębatych robiono zestawy kiedyś do Serii i jakoś działało...a może jeszcze u kogoś działa
W hameryce pompy do pędzenia wind i układów hydro steering niektorzy motają z przodu silnika tj. pompa siedzi sobie gdzies przed silnikiem, do niej jest domotane sprzęgło kłowe zpinające ją z kołem pasowym wału korbowego...czesław&jarząbek pisze:sygnał z czujnika wstecznego biegu rozpina elektromechanicznie pto. inaczej się nie da. pompa wytrzyma zmianę obrotów-wyciągarka nie.
Eeeeetam.czesław&jarząbek pisze: bla bla bla, pierdu pierdu... pompa wytrzyma zmianę obrotów-wyciągarka nie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość