Toyota LC 200
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Toyota LC 200
Mylisz się.
To nie są trasy z Wólki do Pcimia. To są wystawy we Francji, pokazy w Szwajcarii, Niemczech itp. Co możesz ciężarówką? Umordować się jak pies w budzie...
I dlatego w tym przypadku taki komfortowy czołg się sprawdza. Cztery tony na haku w alpejskich przełęczach to tylko czujesz redukcję i but do przodu.
Ale to jest ten jedyny wyjątek, jaki znam.
I dalej nie mam odpowiedzi na pytanie "po co to komu?" Ani do miasta, ani poza miasto, ani do terenu ani na szosę.
Żeby sąsiad widział? Sąsiad ma GL-a czy RR i sobie robi jaja w dowolnym momencie z takiego mastodonta.
To nie są trasy z Wólki do Pcimia. To są wystawy we Francji, pokazy w Szwajcarii, Niemczech itp. Co możesz ciężarówką? Umordować się jak pies w budzie...
I dlatego w tym przypadku taki komfortowy czołg się sprawdza. Cztery tony na haku w alpejskich przełęczach to tylko czujesz redukcję i but do przodu.
Ale to jest ten jedyny wyjątek, jaki znam.
I dalej nie mam odpowiedzi na pytanie "po co to komu?" Ani do miasta, ani poza miasto, ani do terenu ani na szosę.
Żeby sąsiad widział? Sąsiad ma GL-a czy RR i sobie robi jaja w dowolnym momencie z takiego mastodonta.
Mozna wynajac koniowoz a samemu przemieszczac sie jak bialy czlowiek samolotem.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
podobnie Ty możesz lecieć samolotem do jakiejś Bługarii , Rumuni i itd . a nie jechać tam samochodem i mieszkać w budzie , lać na koła i jeść z miski

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Troszke nie czujecie tego sportu
Jakby chodziło o kucyki do zabawy, to niech tam se jadą.
Ale jak jedzie sztuka warta tyle, co 4-5 takich wozideł, to się nie spuszcza z niej oka. A samolotem i owszem, też latają - do Stanów czy na Emiraty.
To daleko grubsze (finansowo) hobby niż nasz OR.

Ale jak jedzie sztuka warta tyle, co 4-5 takich wozideł, to się nie spuszcza z niej oka. A samolotem i owszem, też latają - do Stanów czy na Emiraty.
ja to wiem że koniki to b drogie hobby , bo za tę lc nawet się nie kupi przyzwoitego konika
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Tyle, że to nisza dla nielicznych. I w odróżnieniu od OR przynosi konkretne zyski.
Ale żeby tak było, człek musi być koniarzem i menedżerem równocześnie. A taki typ u nas to rzadkość, jeżeli jest tylko jednym z nich to klapa.
I dlatego niech tam sobie zarabiają - przyklaskuję im, że robią to co lubią a przy swojej pasji mają z tego na masełko do chlebka; o drobnych na J20 nie wspominając.
a wracając do tematu... po co komu takie wozidło?
Ale żeby tak było, człek musi być koniarzem i menedżerem równocześnie. A taki typ u nas to rzadkość, jeżeli jest tylko jednym z nich to klapa.
I dlatego niech tam sobie zarabiają - przyklaskuję im, że robią to co lubią a przy swojej pasji mają z tego na masełko do chlebka; o drobnych na J20 nie wspominając.
a wracając do tematu... po co komu takie wozidło?
bo zawsze chcieli v8 ale na ewidencji tylko tiry na ropę?

nie ma zasadnego powodu. Głupie to strasznie w swej idei..

nie ma zasadnego powodu. Głupie to strasznie w swej idei..
Odpowiem na pytanie:
Bo szkoda czasu na jazdę nudnymi autami
Bo szkoda czasu na jazdę nudnymi autami

P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
Przecież to jasne po co
Bo jest największy i najdroższy
Oraz najbezpieczniejszy
Nie bez powodu ruscy to masowo ujezdzaja
Bo jest największy i najdroższy
Oraz najbezpieczniejszy
Nie bez powodu ruscy to masowo ujezdzaja
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Ta, bez sensu. Tylko idiota kupi taką toje.
Debeściaki kupują fabie 1.0 tsi, to ma sens.
Debeściaki kupują fabie 1.0 tsi, to ma sens.
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
ja jak zaczołem utrzymywać dystans przed autem przedemną jakieś 30-50m czasami nawet 100m , prawie nikt się nie pakuje , czsami nawet przepraszają awarynimi , nie wiem dlaczego , może myślą że jade z dużym ładunkiem i utrzymuje dystans , fakt mam trochę mało powietrza w oponach ale u góry jest dobrze
, takie lc to lans

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
siedziałem dwa dni przed jakimiś mistrzostwami w Książu i nie widziałem żadnego właściciela stadniny który cokolwiek ciągał oprócz blachary przy boku, kazda stadnina umundurowana inaczej z opisem stadniny, z reguły 5-10 osób, na parkingu kilkanaście jak nie kilkadziesiąt baniek w samochodach i nie zauważyłem bentleya z hakiem. Wszystkie konie tirami w specjalnych naczepach a personel w busach więc taki co ciąga sam to raczej nie tuz koniarstwa a raczej taki co do Wielkiej Lipy na popierdułkę przyjeżdza poszpanować w okolicylech. pisze: ↑sob kwie 18, 2020 2:11 pmTroszke nie czujecie tego sportu![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
nie, kupi tujotę 200 ale na benzynę
wówczas to kombinowanie że fajny, drogi i wygodny ma sens
aczkolwiek - dalej niewielki bo istnieją range rovery
są fajniejsze, droższe i wygodniejsze

Dla gości poniżej 175 cm 

Zbowid

- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Serio Range ciasny na wysokość? No nie odbierajcie mi kolejnego auta z listy fajnych-kiedyś.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
nie
żaden rencz nigdy nie był ciasny - nawet te minirencze współczesne mają wygodne środki - przypominam jak wygląda grupa docelowa

a duży rencz współczesny - jest duży
żaden rencz nigdy nie był ciasny - nawet te minirencze współczesne mają wygodne środki - przypominam jak wygląda grupa docelowa

a duży rencz współczesny - jest duży
jest mały , wsiądź sobie do ałdi a8 Long i usiądź na tylniej kanapie i wyprosuj nogi , a potem zrób to samo w tym swoim renczu , ałdi rozstaw osi 312cm , długość auta prawie 530cm ,
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Sequoia, tahoe, expedition, suburban itp to są duże auta 

P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
Zeby nie było: H1 tez jest mały... "ciasny".
Zbowid

brzydzę się ałdi..
w renczu na tylnej kanapie jest miejsca masę. Dorosły jedzie komfortowo. Pięciolatka nie sięga z fotela przed sobą..
wystarczy
pewnie w grand voyager jest jeszcze więcej miejsca.. ale cóz..
to je fajniesze od ręcza https://www.olx.pl/oferta/ford-350-econ ... 1;promoted ma bene duży silnik , nie jest ciasne
, po drugie nie przemawia do mnie brytyjska motoryzacja

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Fajny ten Ford.
A diesle też takie były ?
A diesle też takie były ?
Ale to kastrat. No i 350 powinien być na C.
Kilka firm przerabia to na 4x4, ale to raczej egzotyki. Znaczy jeśli ten byłby 4x4 to brać natychmiast.
Kilka firm przerabia to na 4x4, ale to raczej egzotyki. Znaczy jeśli ten byłby 4x4 to brać natychmiast.

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172