terenówkę za dychę kupię
Moderator: Misiek Bielsko
Re: terenówkę za dychę kupię
wolniej niech jeździ

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
jesteś pewien, że to (co napisałeś) nie dotyczy nadwozia samonośnego a w przypadku ram jednak nie wolno?lbl78 pisze: ↑czw cze 20, 2019 7:08 amnasze przepisy zabraniają wymiany elementu nośnego pojazdu zawierającego VIN a nie naprawy tegoż![]()
każdy pojazd nadający się do naprawy kwalifikuje się do naprawy, nawet jeśli jest konieczość naprawy elementu z nr VIN wystarczy zaświadczenie od rzeczoznawcy (w którym ważne są 2 zdania) i jedziesz, potem starasz się o nowy VIN, pomocny też jest negatywny wynik badania technicznego w tym zakresie
czy to jest ekonomicznie uzasadnione to inna sprawa![]()
Tak całkiem pewien, że hu hu hu?

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
em żem bo przeprowadzałem tą operacje już kilka razy zgodnie z przepisami i zatwierdzeniem w WKbert pisze: ↑pt cze 21, 2019 7:31 amjesteś pewien, że to (co napisałeś) nie dotyczy nadwozia samonośnego a w przypadku ram jednak nie wolno?lbl78 pisze: ↑czw cze 20, 2019 7:08 amnasze przepisy zabraniają wymiany elementu nośnego pojazdu zawierającego VIN a nie naprawy tegoż![]()
każdy pojazd nadający się do naprawy kwalifikuje się do naprawy, nawet jeśli jest konieczość naprawy elementu z nr VIN wystarczy zaświadczenie od rzeczoznawcy (w którym ważne są 2 zdania) i jedziesz, potem starasz się o nowy VIN, pomocny też jest negatywny wynik badania technicznego w tym zakresie
czy to jest ekonomicznie uzasadnione to inna sprawa![]()
Tak całkiem pewien, że hu hu hu?
![]()

hur dur

- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
sam wiesz ze kupienie auta w stanie dobrym za dychę to jak wygrana w loterii
niech negocjuje z Radkiem
pajero tylko z pewnego źródła
dobrze wiesz że tanio w zakupie to drogo w serwisie i na odwrót (zazwyczaj)
niech negocjuje z Radkiem
pajero tylko z pewnego źródła
dobrze wiesz że tanio w zakupie to drogo w serwisie i na odwrót (zazwyczaj)

TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
zdarzają się przyzwoite auta za 10 nawet poniżej
ja bym szukał opla albo isuzu, z doświadczenia wiem że szansa na rokujący egzemplaż jest największa
krótkich pajero w benzynie kupiliśmy 2 sztuki (cena 13-15 kpln) w zasadzie były w stanie bardzo dobrym, ale szukanie to makabra, znaim trafione rokujące to oglądnęliśmy chyba jakieś 30 albo i więcej, zakup był na szczęscie nieśpieszny i spokojnie pół roku szukane były
ja bym szukał opla albo isuzu, z doświadczenia wiem że szansa na rokujący egzemplaż jest największa

krótkich pajero w benzynie kupiliśmy 2 sztuki (cena 13-15 kpln) w zasadzie były w stanie bardzo dobrym, ale szukanie to makabra, znaim trafione rokujące to oglądnęliśmy chyba jakieś 30 albo i więcej, zakup był na szczęscie nieśpieszny i spokojnie pół roku szukane były
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
to teraz policz koszty tych 30 wyjazdów - czas itd i ci wyjdzie z 5tys pln - co już pokazuje cenę końcową
ps isuzu - chyba też nie jest już tak róźowo - bo wszyscy piszą jakie one ach ech i się popyt zrobił na zdrowe - tylko brakuje filmiku w terenwizji to ceny 30 % w górę pójdą
ps isuzu - chyba też nie jest już tak róźowo - bo wszyscy piszą jakie one ach ech i się popyt zrobił na zdrowe - tylko brakuje filmiku w terenwizji to ceny 30 % w górę pójdą
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
mało popularne auto i mechaników mało 

- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
od kiedy to mechanik jest do konkretnej marki - przecież stare auta naprawia sie młotkiem -
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
no właśnie nie isuzu
zwłąszcza 3.0 w dieslu
i to jest główny problem ludzi co nie mają pojęcia co mają i nawpierdalają do silnika bądź co, i potem zdziwko że nie jeździ albo wybuchło 

już poszły w górę , chciałem kupić dawce na ciężkie czasy ,............kiedyś za 3 tys można było wychaczyć , teraz poniżej 6 nie kupisz
Generalnie ceny terenówek, tych takich "prawdziwych" na ramie, z reduktorem itp poszybowały.
Na dobrą sprawę po 2000 roku wybór czegoś terenowego pełną gębą mocno ograniczony: albo GV której jest dużo, jakieś Froty nieliczne co ich jeszcze nie skatowali, albo jakieś mastodonty typu Disco, Patrol, LC średnio nadające się do zabawy a jeszcze mniej do kogoś zaczynającego przygodę ze względu na zaporowe ceny.
Na dobrą sprawę po 2000 roku wybór czegoś terenowego pełną gębą mocno ograniczony: albo GV której jest dużo, jakieś Froty nieliczne co ich jeszcze nie skatowali, albo jakieś mastodonty typu Disco, Patrol, LC średnio nadające się do zabawy a jeszcze mniej do kogoś zaczynającego przygodę ze względu na zaporowe ceny.
I dobrze. Im bardziej zaporowo, tym dłużej przeciągniemy agonię tego hobby. Najlepiej gdyby dookołakominowe upalanie zniknęło zupełnie, to może powycieczkować się jeszcze trochę uda...
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Zaś jej brak to w konsekwencji kazirodztwo.
EE YY?
mnie tam dobrze w naszym niewielkim gronie. Erupcję popularności już przerabiałem i raczej mnie to zniechęciło.
mnie tam dobrze w naszym niewielkim gronie. Erupcję popularności już przerabiałem i raczej mnie to zniechęciło.

tel. 504126172
tel. 504126172

tak
tego się nie da wymazać
Fakt ... budzisz się, a w łóżku obok, facet z brodą ... shock ...

Zastanawiasz się, co wczoraj, wieczorem się działo ...

***** USA
Nie masz pojęcia jaki nastał czas wyciszenia i refleksji

tel. 504126172
tel. 504126172
ach te przemyślenia -jak trafiłeś do pokoju i dlaczego masz mokrą bluzę?

Ty Piotrusiu nie udawaj Greka ...
Wąsy zgoliłeś i dobrze.
Mówiłem, że łaskoczą

***** USA
Obiecałeś że nikomu nie powiesz.....ehhhh znowu będzie pełna skrzynka wiadomości priv.
nieaktualne. Kupiłem mu swojego dzipa

zatem to drugie też nieaktualne

zatem to drugie też nieaktualne