[S] Sprzedam moja Frotke 2.2 dti klima 12000.
Moderator: Misiek Bielsko
[S] Sprzedam moja Frotke 2.2 dti klima 12000.
Nie mam jeepa
samurai 

Re: [S] Sprzedam moja Frotke 2.2 dti klima 12000.
Ostatnio zmieniony sob wrz 29, 2018 4:04 pm przez martin09, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam jeepa
samurai 

Czemu sprzedajesz?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Z taką ilością dobrych zdjęć przedstawiających walory samochodu wróżę urywające się telefony.
I tak cię skroili 3 dychy (albo więcej za ogłoszenie) wykorzystaj przewidzianą ilość miejsc na zdjęcia.

I tak cię skroili 3 dychy (albo więcej za ogłoszenie) wykorzystaj przewidzianą ilość miejsc na zdjęcia.
Do takich wniosków bym doszedł jako potencjalny zainteresowany. Skoro sprzedający nie chce więcej pokazać, nie warto się fatygować na drugi koniec polski obejrzeć. A przez telefon to wiadomo że wszystko można powiedzieć. Rzetelne ogłoszenie, z dobrymi zdjęciami i wyczerpującym opisem. Zamiast 10 durnych wiadomości typu: czy się nie chce zamienić za Reno 19 z gazem, albo daję 7 oraz innych pajacy z elaboratami w stylu czy auto ma oryginalny lakier, oryginalny przebieg i książkę serwisową, zadzwoni 3 zainteresowanych z których 2 przyjedzie zobaczyć a jeden kupi.
Radek pora zmiany , faktycznie ten ifs z przodu mało rozwojowy . Ale to moje pierwsze z rama i reduktorem

Nie mam jeepa
samurai 

Bez obrazy ale co ty chcesz po auto za 11tys jechał na drugi koniec polski bez jajPiasek pisze: ↑sob wrz 29, 2018 10:16 amDo takich wniosków bym doszedł jako potencjalny zainteresowany. Skoro sprzedający nie chce więcej pokazać, nie warto się fatygować na drugi koniec polski obejrzeć. A przez telefon to wiadomo że wszystko można powiedzieć. Rzetelne ogłoszenie, z dobrymi zdjęciami i wyczerpującym opisem. Zamiast 10 durnych wiadomości typu: czy się nie chce zamienić za Reno 19 z gazem, albo daję 7 oraz innych pajacy z elaboratami w stylu czy auto ma oryginalny lakier, oryginalny przebieg i książkę serwisową, zadzwoni 3 zainteresowanych z których 2 przyjedzie zobaczyć a jeden kupi.

Nie mam jeepa
samurai 

Się zastanawiam, czy se takiego nie kupić?
Chciałem mieć info z pierwszej ręki na co uważać.
Chciałem mieć info z pierwszej ręki na co uważać.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Za 300 euro rodzimi hochsztaplerzy do Berlina po złomy jeżdżą
No przeciez jak kto woli , ja za autem dalej niz 100km sie nie wybieram jakos nie widze w tym sensu

Nie mam jeepa
samurai