Off-rołdy do sprzedania!

Moderator: Misiek Bielsko

Land_rowerek

Off-rołdy do sprzedania!

Post autor: Land_rowerek » pt cze 25, 2021 12:16 pm

Uwaga pasjonaci (jeżeli jeszcze tacy są :D ) czasopisma Off-Road 4x4!

Mam do sprzedania wszystkie numery od zerowego (10.1999) do końca 2006!
Cena do uzgodnienia - najchętniej w pakiecie (może być rocznikowo) lub w razie braku
chętnych- pojedyńcze numery po cenie obowiązującej w danym czasie (numer 0 koszt będzie wyższy, ale do uzgodnienia) + koszty wysyłki (za zaliczeniem pocztowym lub po wpłynięciu przekazu na konto - wtedy taniej)
Najchętniej do odbioru własnego w Sosnowcu, zwłaszcza jak ktoś chętny na cały pakiet!
Przesyłki będą wysyłane grzecznościowo, bo ja przebywam za granicą, więc coś tam sobie osoba
wysyłająca doliczy za fatygę!

Ustawiać się w kolejce :D !
Discovery II '99 - był

Awatar użytkownika
Marci

Re: Off-rołdy do sprzedania!

Post autor: Marci » pt cze 25, 2021 4:42 pm

mam od początku do teraz , może brakować mi kilka nr. bo się pożyczało po kilka i mogło w całości nie wrócić :)21 , miło czasem wziąć w dłoń zobaczyć jak się zmieniała motoryzacja i off offroad
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup :)21
790-71-74-74

Land_rowerek

Post autor: Land_rowerek » pt cze 25, 2021 8:21 pm

Marci pisze:
pt cze 25, 2021 4:42 pm
mam od początku do teraz , może brakować mi kilka nr. bo się pożyczało po kilka i mogło w całości nie wrócić :)21 , miło czasem wziąć w dłoń zobaczyć jak się zmieniała motoryzacja i off offroad
Sprawdź dokładnie- masz okazję uzupełnić braki!☺

U mnie prawdziwy off-road skończył się pod koniec dekady 2010, potem zaczęła się turystyka, więc stąd mniejsze zainteresowanie czasopismem- kupowałem tylko sporadycznie, chociaż było też sporo ciekawych materiałów dot. turystyki offem.
Discovery II '99 - był

Awatar użytkownika
skull13

Post autor: skull13 » sob cze 26, 2021 7:09 pm

Land_rowerek pisze:
pt cze 25, 2021 12:16 pm
Uwaga pasjonaci (jeżeli jeszcze tacy są :D ) czasopisma Off-Road 4x4!

Mam do sprzedania wszystkie numery od zerowego (10.1999) do końca 2006!
Cena do uzgodnienia - najchętniej w pakiecie (może być rocznikowo) lub w razie braku
chętnych- pojedyńcze numery po cenie obowiązującej w danym czasie (numer 0 koszt będzie wyższy, ale do uzgodnienia) + koszty wysyłki (za zaliczeniem pocztowym lub po wpłynięciu przekazu na konto - wtedy taniej)
Najchętniej do odbioru własnego w Sosnowcu, zwłaszcza jak ktoś chętny na cały pakiet!
Przesyłki będą wysyłane grzecznościowo, bo ja przebywam za granicą, więc coś tam sobie osoba
wysyłająca doliczy za fatygę!

Ustawiać się w kolejce :D !
Cześć Sprawdź PW

Land_rowerek

Post autor: Land_rowerek » ndz lip 04, 2021 6:57 am

Zerówka już znalazła nowego właściciela 👌
Discovery II '99 - był

ODPOWIEDZ

Wróć do „Giełda - testowo”