Moderator: Misiek Bielsko
Ale Marcinie dziękuje bardzo za chec pomocy. Ale ta kaśka. Jak te stare złomu zdrożałyMarci pisze: ↑sob lip 23, 2022 5:48 pmhttps://www.otomoto.pl/oferta/mitsubish ... KDDa.html? tylko czy mieści się w budżecie , jak coś to mogę podjechać pomacać
Zobacz to https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-se ... EmOUb.htmlalibia1112 pisze: ↑pn lip 25, 2022 5:51 pmAle Marcinie dziękuje bardzo za chec pomocy. Ale ta kaśka. Jak te stare złomu zdrożałyMarci pisze: ↑sob lip 23, 2022 5:48 pmhttps://www.otomoto.pl/oferta/mitsubish ... KDDa.html? tylko czy mieści się w budżecie , jak coś to mogę podjechać pomacaćw akcje desperacji nawet patrole oglądałem
![]()
Miała, ale Sequoia to technologicznie j10 a nie j20.
Jest jedna na wydaniu. Polift, 4.2, ma ramę, całkiem utrzymane wnętrze, do zrobienia progi. Nawet ahc działa. Polift dużo lepiej wyciszony od mojej przedliftowej, która i tak jest wyciszona nieźle. Jak zainteresowany to podeślę linka.alibia1112 pisze: ↑wt lip 26, 2022 1:20 pmZ tojtoi to najbliżej mi do 100. Boje się ze to drzewo będzie za mało terenowe. Brachol miał ale z 2015r. Amerykaniec co może grubawe dzieci do szkoły podwozić. Ale może się mylę. Nigdy w terenie nie widziałem.
Miska 2 lub 4 szukam. 3 się boje 🤪
Tujota - lalunia🤩
To Albaumowa?Kabal pisze: ↑wt lip 26, 2022 5:48 pmBudżety zawsze są z gumya ta ma jakiś tam sensowny pakiet startowy zrobiony. Przynajmniej w zakresie tego, co od razu budziło wątpliwości + wszystkie płyny z tego co wiem. A i cena pewnie jakośtam płynna
Jedzie nadzwyczaj przyjemnie z tym zawieszeniem. Luz wagonowy bardzo w porównaniu z moją delikatny, układ kierowniczy nie zabity, choć w setce to niestety niewyczuwalne do końca. Jebana tak odcina od rzeczywistości, że nawet totalny rozjeb jedzie lepiej niż większość innych terenówek
![]()
Taminizbowid pisze: ↑wt lip 26, 2022 6:07 pmTo Albaumowa?Kabal pisze: ↑wt lip 26, 2022 5:48 pmBudżety zawsze są z gumya ta ma jakiś tam sensowny pakiet startowy zrobiony. Przynajmniej w zakresie tego, co od razu budziło wątpliwości + wszystkie płyny z tego co wiem. A i cena pewnie jakośtam płynna
Jedzie nadzwyczaj przyjemnie z tym zawieszeniem. Luz wagonowy bardzo w porównaniu z moją delikatny, układ kierowniczy nie zabity, choć w setce to niestety niewyczuwalne do końca. Jebana tak odcina od rzeczywistości, że nawet totalny rozjeb jedzie lepiej niż większość innych terenówek
![]()
2016 to już druga generacja na niezależnym zawiasie z tyłu - więc w bazie mniej terenowa, aczkolwiek klamotów do motania masa i 35'koła wchodzą i napęd ma pancerny.alibia1112 pisze: ↑wt lip 26, 2022 1:20 pmZ tojtoi to najbliżej mi do 100. Boje się ze to drzewo będzie za mało terenowe. Brachol miał ale z 2015r. Amerykaniec co może grubawe dzieci do szkoły podwozić. Ale może się mylę. Nigdy w terenie nie widziałem.
Tak jak pisał Kabal: 1 generacja Sequoi to bardziej J100 i J9. W środku jakbyś wsiadł z zamkniętymi oczami to byś stwierdził, że siedzisz w J100.
oglądałem kilka przed kupnem isuzu, w zasadzie prawie nowych (max 5 letnich) i już w takich rama częściowo była zaniknięta
Ja łódzkie Belchatow. A co tam stoi w lesku?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość