Intruder
Moderator: Misiek Bielsko
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Intruder
Dzisiaj w robocie mi mignelo,nie wiem czy to fajne, cena itp po prostu może ktoś szuka . Sprzedaje niemiec, tzn dederowiec.

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Re: Intruder
Wieviel?
Da się 800 na 125 zarejestrować?
Da się 800 na 125 zarejestrować?
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Cena jest na zdjęciu, 5400e do negocjacji. Z rejestracją nie mam pojęcia, ale pewnie nie
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
z tym 125 szydera była.
A niebieskiego druczku nie doczytał ja.
A niebieskiego druczku nie doczytał ja.
Miałem 800tkę.
Mile wspominam.
Zwłaszcza kilka dłuższych podróży, między innymi do Jedliny Zdroju. Niewygodne w najwyższym możliwym stopniu
. Ale dalej mile wspominam.
Mile wspominam.
Zwłaszcza kilka dłuższych podróży, między innymi do Jedliny Zdroju. Niewygodne w najwyższym możliwym stopniu

***** USA
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Zbychu Ty miałeś kiedyś coś wygodnego co dobrze wspominasz i fajnie się tym latało?

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Wygodne i fajnie się latało zasadniczo się wykluczają. Jak fajnie lata, to jest zwykle nerwowe, narowiste, twarde i głośne. Jak jest wygodne to zwykle jest samochodemczarny bielsko pisze: ↑śr wrz 04, 2024 12:17 pmZbychu Ty miałeś kiedyś coś wygodnego co dobrze wspominasz i fajnie się tym latało?![]()
![]()

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
duże ADV są wygodne jednakKabal pisze: ↑śr wrz 04, 2024 12:45 pmWygodne i fajnie się latało zasadniczo się wykluczają. Jak fajnie lata, to jest zwykle nerwowe, narowiste, twarde i głośne. Jak jest wygodne to zwykle jest samochodemczarny bielsko pisze: ↑śr wrz 04, 2024 12:17 pmZbychu Ty miałeś kiedyś coś wygodnego co dobrze wspominasz i fajnie się tym latało?![]()
![]()
![]()

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
XJRa 1300. Mocne, ale milusińskie moto.czarny bielsko pisze: ↑śr wrz 04, 2024 12:17 pmZbychu Ty miałeś kiedyś coś wygodnego co dobrze wspominasz i fajnie się tym latało?![]()
![]()
ZRX1200. Ilość koni podobna jak w XJRrze ale całkiem inna jazda. Wściekła suka.
Jak się przyzwyczaiło, to się polubiło

Intruder nie był/nie jest przeznaczony do do długich przelotów.
Użytkowany w mieście, czy na trasach do 100 max 200km da dużo zabawy.
Na dłuższe trasy ograniczeniem jest mały zbiornik paliwa i miękka kanapa która po 500km + zamienia się w analny

***** USA
Zaciekawiłeś. Opowiadaj 

Zbowid

Czy ja wiem? Twój jest miły w obejściu i mięciutki, ale kanapa nie powala. Mój, well, ma wygodną pozycjęlbl78 pisze: ↑śr wrz 04, 2024 2:02 pmduże ADV są wygodne jednakKabal pisze: ↑śr wrz 04, 2024 12:45 pmWygodne i fajnie się latało zasadniczo się wykluczają. Jak fajnie lata, to jest zwykle nerwowe, narowiste, twarde i głośne. Jak jest wygodne to zwykle jest samochodemczarny bielsko pisze: ↑śr wrz 04, 2024 12:17 pmZbychu Ty miałeś kiedyś coś wygodnego co dobrze wspominasz i fajnie się tym latało?![]()
![]()
![]()
![]()

tel. 504126172
tel. 504126172
jakby w życiu chodziło o komfort i minimalizowanie przygód bylibysmy urzędnikami postulującymi 15 minutowe miasta a pasje realizowalibyśmy netflixem i aktywnością miejską
Piter, nie może się bronić 

Zbowid

no zrobił się lewicowiec. fakt
socjalizm z wiekiem przychodzi. I z wiekiem mija. Jak widać tylko na chwilę
socjalizm z wiekiem przychodzi. I z wiekiem mija. Jak widać tylko na chwilę

T7 to nie jest duży ADV, no i zupełnie niewygodne toto, po 400km boli (BTW względem zawiasu powinieneś pojeździć na mojejKabal pisze: ↑śr wrz 04, 2024 7:54 pmCzy ja wiem? Twój jest miły w obejściu i mięciutki, ale kanapa nie powala. Mój, well, ma wygodną pozycjęutrzymanie stałej prędkości nie jest zbyt łatwe, zawieszenie w terenie robi, ale powyżej 80 km/h, wydechy drą japę, napęd szarpie poniżej 3 tys rpm... Uwielbiam, ale, żeby wygodne?
![]()

duże ADV to BMW1300, Supertenere 1200 i tym podobne, bardziej drogowe to sprzęty, ale wygody im odmówić nie można
Może być. Mam parę tipów na to.Kabal pisze: ↑śr wrz 04, 2024 7:54 pmCzy ja wiem? Twój jest miły w obejściu i mięciutki, ale kanapa nie powala. Mój, well, ma wygodną pozycjęutrzymanie stałej prędkości nie jest zbyt łatwe, zawieszenie w terenie robi, ale powyżej 80 km/h, wydechy drą japę, napęd szarpie poniżej 3 tys rpm... Uwielbiam, ale, żeby wygodne?
![]()

Wujek Dobra Rada 

No dobra dobra. Jakoś te największe mijam brakiem zainteresowania. Ni pies ni wydra. Nie powiem, kiedyś se na testy wezmę 1390, ale nie widzę sensu posiadać.
Nie wiem co masz nanoszone, ale seryjna jest turbomiękka i wręcz kanapowa przy dziku
w ogóle t700 jawi się bardzo aksamitnym sprzętem jak się przesiada z KTM. Tylko kanapę ma twardą jak krzesło.

Nie wiem co masz nanoszone, ale seryjna jest turbomiękka i wręcz kanapowa przy dziku

A nie wiem czy potrzebuję. Tak jest fajnie, a więcej niż 3-4 dni w siodle ciągiem nie spędzam. A i wtedy to nie są przeloty po 1 kkm dziennie, tylko 300 pomiędzy kawami lub 500 dojazdówki. Tutaj to chyba tylko lbl robi 40 kkm w sezonie i ma ambicję na żelazną dupę. Reszta traktuje wybitnie towarzysko to hobbylysy76 pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:18 pmMoże być. Mam parę tipów na to.Kabal pisze: ↑śr wrz 04, 2024 7:54 pmCzy ja wiem? Twój jest miły w obejściu i mięciutki, ale kanapa nie powala. Mój, well, ma wygodną pozycjęutrzymanie stałej prędkości nie jest zbyt łatwe, zawieszenie w terenie robi, ale powyżej 80 km/h, wydechy drą japę, napęd szarpie poniżej 3 tys rpm... Uwielbiam, ale, żeby wygodne?
![]()
![]()

tel. 504126172
tel. 504126172
Ja nawet zupełnie nie towarzysko. Ludzie mnie denerwujom 

Zbowid

Ja tak samo, wolę jeździć sam 

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
zupełnie inny zawias nie kanapowy, to wystarczy

- minizbowid
-
Ja w tym sezonie już 25kkm. 20kkm na GS i już 5kkm na DR. Jak nie będzie śniegu to sezon w tym roku kończę w sylwestra.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

uu nieźle.
ja zwyczajową dychę złamię..
w dwa motury
1/3 z tego to 3x czechy nsze
ja zwyczajową dychę złamię..
w dwa motury
1/3 z tego to 3x czechy nsze