Cooper STT Pro
Moderator: Mroczny
Cooper STT Pro
Drogie Bravo co sądzi o tej gumie? Cel turystyczny do mojej setki w miejsce BFG KO2. Interesuje mnie trakcja, powiedzmy w porównaniu z KM2, zachowanie na czarnym, zużycie nieco mniej, ale jednak.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Re: Cooper STT Pro
Chujowastrasznie. Mam juz pół dnia. Nie robi w ogóle. Zapierdoliłemsię tma gdzie normalnie na atekach galloperem przeskakuję tak o. Do tego ten lanserski sznyt z białymi napisami. [cenzura], wieś tańczy, wieś śpiewa...! Daj se siana z nią.
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Spokojnie, i tak jej nie zmieścisz

tel. 504126172
tel. 504126172
Opinie ma zajebiste.
Sprawdź amerykańskie fora.
Sprawdź amerykańskie fora.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Ja mam Coopery od ponad 8 lat...nie ma porównania do KM2. Cisza, spokój, lanserski napis ( żartowałem)
.
Moim zdaniem dużo lepiej na asfalcie i terenie jak AT Bfg. Chociaż jest agresywny bieżnik, to wciąż AT. Dla mnie była to najlepsza opcja - 70% asfalt a tylko 30% teren i to głównie suchy, bo w błocie, żaden AT nie robi. A masa HDJ-ta robi swoje. Na moje włóczenie po lasach i bezdrożach jest optymalna i na szosie tez robi. Na deszczu - tak sobie, ale lepiej niż KM2. W zimie też da się jeździć i do póki na tracisz przyczepności ( poślizg ) to jedzie i hamuje.

Moim zdaniem dużo lepiej na asfalcie i terenie jak AT Bfg. Chociaż jest agresywny bieżnik, to wciąż AT. Dla mnie była to najlepsza opcja - 70% asfalt a tylko 30% teren i to głównie suchy, bo w błocie, żaden AT nie robi. A masa HDJ-ta robi swoje. Na moje włóczenie po lasach i bezdrożach jest optymalna i na szosie tez robi. Na deszczu - tak sobie, ale lepiej niż KM2. W zimie też da się jeździć i do póki na tracisz przyczepności ( poślizg ) to jedzie i hamuje.
Zbowid

Ja właśnie założyłem trzeci komplet. Po BFG miałem Cooper
stt ,a teraz juz drugi komplet stt pro.
Robię Patrolem po parę tyś km trasy dojazdówek, i jakoś strasznie nie znikają. W błocie robią lepiej od BFG.
Trzeba uważać na bok opony. Jest dość delikatny.
Używam eMTeków.
Robię Patrolem po parę tyś km trasy dojazdówek, i jakoś strasznie nie znikają. W błocie robią lepiej od BFG.
Używam eMTeków.
Do których być porównujesz? Km1 czy km2?Piotrek M pisze: ↑pt sty 29, 2021 7:02 pmJa właśnie założyłem trzeci komplet. Po BFG miałem Cooper
Używam eMTeków.
tel. 504126172
tel. 504126172
Do Km1.
A jeździłem też na starym Gódrysiu.
I STT bije Godrysie na łeb.
A jeździłem też na starym Gódrysiu.
I STT bije Godrysie na łeb.
No stary to km1. Ciekawym porównania do km2, bo miałem.
tel. 504126172
tel. 504126172
kup bfg ko3 at
mam i uważam, że jest doskonała.. a opon miałem wiele.
mam i uważam, że jest doskonała.. a opon miałem wiele.
Promka, te sprawy. Mam prawie nowe KO2, brakuje mi trzymania na trawersach. Reszta git. Zmiana na ko3 byłaby bez sensu.
tel. 504126172
tel. 504126172
Ja miałem Km2 jak tylko weszły...przez dwa miesiące. Wróciłem do Coopera. I moje porównanie było do km2.
Zbowid

Chyba nie ma takich.
Były:
pierwsze bfg t/a
drugie bfg ze znaczkiem ko1
trzecie bfg ze znaczkiem ko2
Ja mam te ostatnie. Na deszczu to sie boje jechac, ale fakt trudne do rozcięcia.
Gdybym miał kupować nowy komplet to raczej szukał bym innych.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
nie wyznaję się
Kabal - masa robi robotę..
Mnie najbardziej urzeka jak wspaniale ta opona zastępuje zimówkę. Mam na na renczu nowe dobre zimówki i na tujocie at. I jest bardzo podobnie. Bieszczady zimą na relaksie.
Mnie najbardziej urzeka jak wspaniale ta opona zastępuje zimówkę. Mam na na renczu nowe dobre zimówki i na tujocie at. I jest bardzo podobnie. Bieszczady zimą na relaksie.
To na jakich zimówkach ostatecznie stanęło? Bom ciekaw.
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
good year suv
Tu nie gadamy o zimówkach

Zbowid

Chyba nie robią 33".
Zbowid

[quote=Mroczny post_id=8321346 time=1611990619 user_id=3322]
nie wyznaję się
[/quote]
Ja tego auta nie zamierzam używać zimą... Fakt, sprawdzałem, robi wystarczająco do co najmniej bezpiecznego przemieszczania.
Brakuje mi jednak trakcji w błocie pod górę a już bardzo, bardzo brakuje mi trzymania na trawersach. Jednak zdarza mi się zaatakować nieco ambitnie i nie chcę od razu szukać miejsca do wiązania sznurka. Muszę mieć lajtowe, ale jednak mt.
nie wyznaję się
[/quote]
Ja tego auta nie zamierzam używać zimą... Fakt, sprawdzałem, robi wystarczająco do co najmniej bezpiecznego przemieszczania.
Brakuje mi jednak trakcji w błocie pod górę a już bardzo, bardzo brakuje mi trzymania na trawersach. Jednak zdarza mi się zaatakować nieco ambitnie i nie chcę od razu szukać miejsca do wiązania sznurka. Muszę mieć lajtowe, ale jednak mt.
tel. 504126172
tel. 504126172
Radzika zapytaj. Ma (miał?) takie Coopery w T100. I na pewno będzie miał porównanie do BFG
Isuzu Trooper 3.1 LTD '94
co to T100?
opony warto porównywać w autach o podobnej masie. BFG at zupełnie nie robi w lekkim aucie. KM2 w dzipie wranglerze robi wspaniale natomiast.
opony warto porównywać w autach o podobnej masie. BFG at zupełnie nie robi w lekkim aucie. KM2 w dzipie wranglerze robi wspaniale natomiast.
Toyota 100...pewnie.
Zbowid

Już mam ogląd. Wczoraj oglądałem gumę na żywo i faktor chcę wzrósł do poziomu chcę.
tel. 504126172
tel. 504126172