Tloczek, tfu ... stoi
Moderator: Mroczny
bez gumek to chyba slabo hamują - za to wytryski płynu hamulcowego masz na bieżąco
[cenzura], wykrakałem udziałem w tym wątku
u mnie na jednym zacisku stoją dwa tłoczki z jednej strony na amen - zacisk do kompleksowej renowacji
drugi od razu tez, wrrrrr
bedzie problem jak zwykle z dobraniem reperaturek
BTW nie wie ktos aby czy zaciski w BJ sa takie same jak w LJ (toyota ofkors)... wygladaja bardzo podobnie

[cenzura], wykrakałem udziałem w tym wątku

BTW nie wie ktos aby czy zaciski w BJ sa takie same jak w LJ (toyota ofkors)... wygladaja bardzo podobnie
robok rzępoli w harapuciu
bede dzisiaj w warsztacie gdzie mam 2 zaciski kompletne na zapasie, podaj wymiary to pomierze i porownamsebastian dziurdzik pisze:bez gumek to chyba slabo hamują - za to wytryski płynu hamulcowego masz na bieżąco![]()
[cenzura], wykrakałem udziałem w tym wątkuu mnie na jednym zacisku stoją dwa tłoczki z jednej strony na amen - zacisk do kompleksowej renowacji
drugi od razu tez, wrrrrr
a wymienic chcesz i dorabiac tloczki, czy caly zacisk juz zczezlsebastian dziurdzik pisze:wymiar czego - zacisku jako calosci czy zdemontowanych tloczkowa powaznie - szybko nie podam, bo mam to jeszcze na aucie kawalek drogi stąd - zaciski bede chyba w sobote rozbieral dopiero...

tloczki moge zmierzyc
zacis ciezko bedzie zmymiarowac

bo cos mi sie wydaje ze tak
wiec zacisk powinien pasowac,
jeszcze pzoostaje kwestia srednicy tarczy
no i mocowania
wlasciciele BJtow odnajduja coraz wiecej wynalaskow i roznic miedzy poszczegolnymi egzemplazami
pan Zenek Toyota mial wyobraznie

bo cos mi sie wydaje ze tak
wiec zacisk powinien pasowac,
jeszcze pzoostaje kwestia srednicy tarczy
no i mocowania
wlasciciele BJtow odnajduja coraz wiecej wynalaskow i roznic miedzy poszczegolnymi egzemplazami
pan Zenek Toyota mial wyobraznie