LJ 70 swap-doswiadczenia
Moderator: Mroczny
Re: LJ 70 swap-doswiadczenia
U mnie minęło 20 dni odkąd poruszam się swoją Toyota z om 605 na co dzień i jestem bardzo zadowolony z tym silnikiem to auto jedzie 

LJ 70
Flansza + wałek pośredni z wieloklinem i wielowpustem .Ba pisze: Flansza czy osobny?
Patrol LS1 "Czarna Mamba"
RADZILLA pisze:U mnie minęło 20 dni odkąd poruszam się swoją Toyota z om 605 na co dzień i jestem bardzo zadowolony z tym silnikiem to auto jedzie
super,ja porozbieralem swoja i wioze do piachu,doszedłem do wniosku ze mimo ze wloszka,nalezy sie jej sie nowy lakier,pewnie kolo lutego bede wkladal nowy zespol
koledzy tojociarze
podrzuci ktos fote zamocowania amora skretu? moja byla bez bo i wspomagania nie bylo ale ze dostala w prezencie to i amor by pasowal,a na opak mocowania nie chce robic
podrzuci ktos fote zamocowania amora skretu? moja byla bez bo i wspomagania nie bylo ale ze dostala w prezencie to i amor by pasowal,a na opak mocowania nie chce robic
-
-
Wersja przed czy po '90 - bo amortyzator skrętu jest inaczej mocowany.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
-
-
Amor skrętu w tej wersji jest mocowany do oczka dodatkowego końcówki drążka przy przekładni kiery, a z drugiej strony do dodatkowego uchwytu dokręcanego do belki poprzecznej ramy. W ramie w tej wersji zawsze są otwory z gwintami pod ten uchwyt.
super dzieki,do oczka to wiem bo mam w drazku,ale nie mam mocowania w belce,ale to nie klopot zwyczjanie dorobie,dzieki raz jeszcze 

- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
w belce są dwa otwory do przykręcenia mocowania - od strony przodu auta
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
-
-
Nie dorabiaj, tylko kup na allegro czy gdzie indziej. Czasem są wystawiane razem z amorem skrętu.tomek 79 pisze:super dzieki,do oczka to wiem bo mam w drazku,ale nie mam mocowania w belce,ale to nie klopot zwyczjanie dorobie,dzieki raz jeszcze
Te uchwyty są asymetryczne, a mocowanie amora stożkowe. Nie tak łatwo to poprawnie dorobić (mimo że nie jest to specjalnie skomplikowany detal), szczególnie jak sie nie dysponuje wzorcem.
racja kupie uzywke i po klopocie,dzieki raz jeszcze
w tojce malo miejsca na wydech,ale jakos sie go upcha miedzy rama a progiem,podobnie jak w orginale,macie jakies doswiadczenia z tłumikami do 6cio cylindrowca z bmw,jak tlumik zastosowac? czy dodatkowo dolozyc strumiennice? motacze poradzcie cos
pomimo wielu glosow krytyki,projekt skonczylem,jestem mega zadowolony,na kilku nie lajtowych wyjazdach bylem,jest super,kazdemu polecam,ale ze mocy przybywaj,zaczynam nowy projekt
Tym razem w Lj bedzie BMW V8 jestem pewny ze bedzie smigac az milo ale jesli ktos ma cos do dodania to chetnie poslucham,hej
KAMIL 200 miales racje skrzynia wybuchla na drugim rajdzie, teraz zalozylem skrzynie z 2lt w odroznieniuu do 2l bebechy sa o polowe wieksze zaczynajac od walka do trybow
Tym razem w Lj bedzie BMW V8 jestem pewny ze bedzie smigac az milo ale jesli ktos ma cos do dodania to chetnie poslucham,hej
KAMIL 200 miales racje skrzynia wybuchla na drugim rajdzie, teraz zalozylem skrzynie z 2lt w odroznieniuu do 2l bebechy sa o polowe wieksze zaczynajac od walka do trybow
Jak ma odpowiednie zaplecze finansowe to nie bejca v8 tylko LEXUS V8 1UZ vvti z dzwonem sprzęgła pasujący p&p do twojej skrzyni z 2LT
Patrol LS1 "Czarna Mamba"
motor juz mam wiec nie bede kombinowal,baza juz tez klepnieta,bedzie zwyczajny obrzyn