SPIRAX A90LS LUB INNE OLEJE LSD!!!
Moderator: Mroczny
- kosma
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
SPIRAX A90LS LUB INNE OLEJE LSD!!!
OLEJ LSD??GDZIE MOGE DOSTAC SPIRAX A90LS W KRAKOWIE BADZ INDZIEJ???SZUKAM JUZ TYDZIEN I NIE MOGE NIGDZIE KUPIC ZADNEGO OLEJU DO LSD W KRK.WIE KTOS MOZE GDZIE DOTANE TEN BADZ INNY??
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
- Castrol na wylocie na Zakopane na gorce tuz przed Libertowem
- Budka z olejami na ul.Olszyny
- Budka z olejami przy wlocie do Krakowa od strony Wieliczki, przy skrecie na Barycz
- Raffi na ul. Dobrego Pasterza albo ASO Jeep na ul. Zawilej, prosic o dodatek Mopar do LSD. Dolewa sie osobno do oleju
- Budka z olejami przy wlocie do Krakowa od strony Wieliczki, przy skrecie na Barycz
- Raffi na ul. Dobrego Pasterza albo ASO Jeep na ul. Zawilej, prosic o dodatek Mopar do LSD. Dolewa sie osobno do oleju
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

To ostatnie to najtansze i imho najrozsadniejsze rozwiazanie - tu masz nr gg do raffiego 5383615Marcin-Kraków pisze:- Castrol na wylocie na Zakopane na gorce tuz przed Libertowem
- Romeo
- Kontaktowanie:
he ostatnio po moczeniu 4 runnera też temat ćwiczyłem i w wawie w przeciętnych sklepach z olejami też nie wiedzieli co to LSD a symbolu nie wiedziałem. Mało tego w serwisie toyoty 40 minut ustalali jaki olej jest mi potrzebny 

4 RUNNER
HILUX-taczka
i przyszło mieszkać na górce w Beskidzie wyspowym-jest pięknie
HILUX-taczka

i przyszło mieszkać na górce w Beskidzie wyspowym-jest pięknie

Bo nie chodzi się do przeciętnych sklepów. W kilku warsztatach stoi pewnie nie jedna beczka właściwego oleju.
Z beczki taniej i wymiana pewnie gratis.
A tu masz w buteleczkach http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/125/3249.html Piszą, że wysyłają w ciągu 24-48 godzin więc pewnie mają na miejscu.

A tu masz w buteleczkach http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/125/3249.html Piszą, że wysyłają w ciągu 24-48 godzin więc pewnie mają na miejscu.
Kylon
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.
ja często olej zmieniam, bo tak 
i bankrutuje na kosztach spiraxa
a mieszkam przy hurtowni orlenu i robią mi dobre ceny, zastanawiam się zatem nad spiraxem, jedynie do silnika leje liqui molly a nie orlena
przekładnia to przekładnia a silnik to silnik, lepiej wymieniać cześciej i orlenowski niż rzadko a dobry. tak wg mnie.

i bankrutuje na kosztach spiraxa

a mieszkam przy hurtowni orlenu i robią mi dobre ceny, zastanawiam się zatem nad spiraxem, jedynie do silnika leje liqui molly a nie orlena

przekładnia to przekładnia a silnik to silnik, lepiej wymieniać cześciej i orlenowski niż rzadko a dobry. tak wg mnie.