zawieszenie BJ/PZJ/HZJ
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Re: zawieszenie BJ/PZJ/HZJ
moja dostala ostatnio nowe resory(+50mm) i jestem zadowolony
patrzac na stare to złamać by je było cieżko
patrzac na stare to złamać by je było cieżko
L200->Hzj73->HDJ74...
-
-
Resory w toykach też lecą. Tyle, że nie na fabrycznym zestawie wieszaków, amorów i odbijaków
Wpływ większych kół trudno stwierdzić, niemal wszystkie starsze hile czy 4R tutaj (isla) jeżdżą na 35" i więcej. I czasem jakiś resor poleci, ale nie przy spokojnej jeździe po mieście
Zwykle jest to kombinacja przesadnego skoku zawieszenia, podciętych lub wywalonych odbijaków i kierownika u którego nie stwierdza się nadmiaru rozumu

Zwykle jest to kombinacja przesadnego skoku zawieszenia, podciętych lub wywalonych odbijaków i kierownika u którego nie stwierdza się nadmiaru rozumu

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
...pojawił się mankament mojej "kombinowanej zawiechy"
-bujanie na boki przy pełnym obciążeniu...
(zdecydowanie tył)
-bujanie na boki przy pełnym obciążeniu...

-
-
A gumki w resorach dobre? bo lubi tam spory luz się robić, i wtedy zawiecha lata nieco na boki ... 

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
...nówencej poli OMErokfor32 pisze:A gumki w resorach dobre? bo lubi tam spory luz się robić, i wtedy zawiecha lata nieco na boki ...

Mam pytanie . Gdzie mozna zanabyć taki zestaw zawieszenia z liftem ? Nigdy nie kupowałem takiego bo zawsze mi kowale robili .
pozdrawiam
pozdrawiam

Tam gdzie kończy sie asfalt zaczyna sie droga .... ! 4x4
...dryndnij zapodam co i jakRafalll pisze:Mam pytanie . Gdzie mozna zanabyć taki zestaw zawieszenia z liftem ? Nigdy nie kupowałem takiego bo zawsze mi kowale robili .
pozdrawiam