Witam po raz kolejny.
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C819307
Czy warto się telepać kilka 100 żeby ją obejrzeć? czy może ktoś ją zna bliżej?
Z góry dzięki za opinie.
Proszę o opinie
Moderator: Mroczny
Proszę o opinie
TEAM POMORZE 4x4
TLC KZJ 73
TLC KZJ 73
mnie sie wydaje tak, ze jechac zawsze warto, ale ustaw sobie w slaskim np 5 samochodow do ogladania- da sie tak, nawet wez hotel na dzien jak sie nie wyrobisz-zawsze to rozsadniej niz po jeden.
co do auta, sprzedac sie nie moze, ale zmienia czesto wlascicieli-jest w gieldze tak dosc...
na zdjeciach jak kazde inne, na trupa nie wyglada-dziwi mnie jednak to wygluszenie na masce-sciagano-cos robiono.
u mnie nie ma bo byl dzwon, sciagali i podarli-jak tego nie ruszasz to wisi wieki, niestety jak tam cos majstrujesz to szybko ulego uszkodzeniom, szczegolnie jak masz niewrazliwe lapy.
a co gosc na tel mowil?
ze piekny cacy i brac ba ma juz kolejke?
btw-jesli tak to sie nie spiesz-pospiech zlym doradcą jest
co do auta, sprzedac sie nie moze, ale zmienia czesto wlascicieli-jest w gieldze tak dosc...
na zdjeciach jak kazde inne, na trupa nie wyglada-dziwi mnie jednak to wygluszenie na masce-sciagano-cos robiono.
u mnie nie ma bo byl dzwon, sciagali i podarli-jak tego nie ruszasz to wisi wieki, niestety jak tam cos majstrujesz to szybko ulego uszkodzeniom, szczegolnie jak masz niewrazliwe lapy.
a co gosc na tel mowil?
ze piekny cacy i brac ba ma juz kolejke?

btw-jesli tak to sie nie spiesz-pospiech zlym doradcą jest