amortyzator skrętu
Moderator: Mroczny
amortyzator skrętu
witam
ile kosztuje amortyzator skrętu do RJ 70 i gdzie to można tanio kupić
ile kosztuje amortyzator skrętu do RJ 70 i gdzie to można tanio kupić
Defekter 90 mosty Patrol Worn 8274 i Star
Re: amortyzator skrętu
jopczaykowski pisze:kupiłeś Toyotę ?syll pisze: RJ 70
i pogoniłem suze
przychodzi taki czas że mówisz sobie że jazda tym autkiem już ci nie sprawia przyjemności i czas na coś innego
Ostatnio zmieniony śr wrz 27, 2006 10:25 pm przez syll, łącznie zmieniany 1 raz.
ok a gdzie można RANCHO i ironmana kupić bo OME to wiemsebastian dziurdzik pisze:polecam amerykanskie RANCHO
dawno juz nie bylem tak zadowolony z wydania czterech stów jak po jego zakupie![]()
znaczy - wroc - kiedys bylem zadowolony bardziej, ale to raczej do rubryki TOWARZYSKIE![]()
seb
i wogóle czy jest sens montowania amortyzatora skrętu bo w tej chwili jeżdże bez i jakoś się da jeździć coprawda troche myszkuje po drodze ale czy to amorek skrętu wyleczy mam kola 33' BFG
- Damian
-
- Kontaktowanie:
A konkretniej? Czy zredukował się "shimming"? Czy auto stabilniejsze na czarnym? Polepszyło się utrzymywanie kierunku na wprost?McRabbit pisze:roznica jest kolosalna
P.S. Dobroczyńco, fura hula, choć są jeszcze jakieś drobnostki niezdiagnozowane. Zadzwonię w sobotę to se pogadamy

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
auto lepiej sie prowadzi, nie trzepie kierownica na koleinach, nie lamie palcow na wyjebach, nie potrzebuje 8 metrowego pasa ruchu przy 100km/h,Damian pisze:A konkretniej? Czy zredukował się "shimming"? Czy auto stabilniejsze na czarnym? Polepszyło się utrzymywanie kierunku na wprost?McRabbit pisze:roznica jest kolosalna
P.S. Dobroczyńco, fura hula, choć są jeszcze jakieś drobnostki niezdiagnozowane. Zadzwonię w sobotę to se pogadamy
ja tak naprawde to zwariowalem, z tym ze jednoczesnie z pompka, wymienilem jeszcze 4 pompki i cztery zmoty pospringu i polibusze
wiec cala masa czynnikow miala na to wplyw
ps. ciesze sie ze moglem pomoc, zdzwonmy sie to wymyslimy jakies zadoscuczynienie

i kuzwa mi tez sie odezwalo lozysko w lewym przodzie, w piatek na serwis
tez mialem wczesniej pompke
ja za rancho dalem 400 zeta u pewnej hieny, ale przeplacilem - ide o zaklad, ze mozna to wyjąć taniej jak sie poszuka
seb
jakie symbole ma rancho to odpowiem jak na niego zerkne dopiero...Piter69A pisze:Jakie oznaczenie ma Rancho?? Czy mocowanie ma jak oryginalny (gałka z jednej strony)?? Czy taki jak do J7 występuje w jakichś innych 4x4??
mocowanie to oczko-oczko, i nie ma tam zadnej galki tak jak w oryginale (zreszta po co ona to nie wiem). W komplecie sa nowe szpilki, ktore mozna troche zeszlifowac aby pasowaly w oryginalne otwory... calosc bez galki dziala bardzo dobrze, sprawdzone w boju przy bodylifcie i lekkim lifcie zawieszenia
seb
robok rzępoli w harapuciu