Prośba o info -> HZJ 80 4,2D

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

boryś
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Prośba o info -> HZJ 80 4,2D

Post autor: boryś » śr gru 20, 2006 7:21 pm

Witam,
własnie zarezerwowałem sobie w Niemcach HZJte 80 4,2D z 93roku. Jade po jej odbiór pod koniec stycznia - na co powinienem zwrocic uwage przed zakupem (czyli jakie sa najslabsze strony HZJtek?)?? Pytam bo wole stracic zaliczke niz pozbyc sie wszystkich oszczednosci w kolejnych miesiacach uzytkowania. Gdyby potem sie okazalo ze auto jest zlomem.
Dzieki za wszelka pomoc.

Jacent
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Jacent » ndz sty 07, 2007 2:17 pm

Poj...ło Cie ? W ciemno kupujesz sprzęta ? Trafisz na złoma, to na starcie uiścisz opłate startową, do 200% zakupu. Nawet się nie obejrzysz jak Cie wyssie.. Chyba,że się urodziłes pod szczęsliwą gwiazdą, to tylko pasek, oleje i pare lat radochy. Czego Ci życzę.
HDJ 80

boryś
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: boryś » pn sty 08, 2007 10:15 pm

No właśnie o to mi chodzi żeby nie ponosić 200% opłaty startowej :c) i żeby się dowiedzieć na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie. Nie ukrywam że jestem napalony na to auto ale nie chce miec kolejnej skarbonki i dlatego pytam o najbardziej wrażliwe punkty hzjtek (tak jak w nissanach elektryka, głowica czy korozja ramy nad tylnym mostem). Za wszelkie sugestie z góry dziękuję.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”