Moderator: Mroczny
Z wymienionych części wszystkie są zamienne z LJ, BJ, RJ, KZJ, HZJ 73(74).kmachacz pisze:Szukam jakiegoś rozwiązania, potrzeba jest mi kilku części do budy 73, a najbardziej pałąka przeciwkapotażowego, może hardtopu, szyby przedniej, jak by były może drzwi przednich i tylnych
Zapomniales doliczyc kosztow transportu - a z samymi mostami bedziesz sie tez troche bujał - hienowanie to wcale nie taki prosty sport .... a pozniej jeszcze okrzykną na forum ze zlodziej i oszust jestes - bez sensuPiter69A pisze:Z wymienionych części wszystkie są zamienne z LJ, BJ, RJ, KZJ, HZJ 73(74).kmachacz pisze:Szukam jakiegoś rozwiązania, potrzeba jest mi kilku części do budy 73, a najbardziej pałąka przeciwkapotażowego, może hardtopu, szyby przedniej, jak by były może drzwi przednich i tylnych
Drzwi występują w 2 wersjach: ramki szyb na stałe lub demontowane.
Te ze stałymi ramkami zamienne ze wszystkimi J70.
Kupno LJ np z padniętym silnikiem np. za 400 ojro się opłaca. Wykręcasz z budy co trzeba, reszta na szpeje (za same mosty ci się zwróci).
Toś pojechał bracie...arekg pisze:a Szanowny pan Drako i Mroczny na czym hienują , bo wtych kategoriach to kazdy w jakiejś dziedzinie jest hieną !
Nie wiem z jakich epok jesteście ale jest coś takiego jak rynek, wolny zresztą , nie chcesz nie kupuj !
I nie macie chyba tyle hipokryzji w sobie ,że od hieny SKLEP 4X4 lub hieny Kylona kupujecie swoje szpeje , bo przecierz powinni ideologicznie , sprzedawać te cząści bez marży , dle wspaniałej braci offroadowej![]()
Co za mądrale , ja pierd......
O tym wlasnie chcialem powiedziec ... a oprocz tego nie wiesz w jakim stanie bedzie reszta czesci - jak sie chce hienowac , to trzeba poprostu miec duzo czasu na rozbieranie , duzo miejsca na rozbieranie no i miec to we krwi+ AND + pisze:masz pw
takie rozwiazanie to chyba kiepski pomysl .......wydasz teraz a czesci sie sprzedadza.....moze za tydzien ....moze rok .....
Drako pisze:kamchacz wiesz co ci radze.
podjedz do jakiejsc porzadnej firmy robiacej klatki np. ireco czy chociazby do twardego.
Zrobia ci porzadna lekka klatke( lub palaki podobne do oryginalnego) z porzadnej chromowo molobdenowej rury , koszty pewnie podobne , zona bedzie spokojniejsza itp.
Drako pisze:kamchacz wiesz co ci radze.
podjedz do jakiejsc porzadnej firmy robiacej klatki np. ireco czy chociazby do twardego.
Zrobia ci porzadna lekka klatke( lub palaki podobne do oryginalnego) z porzadnej chromowo molobdenowej rury , koszty pewnie podobne , zona bedzie spokojniejsza itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość