KZJ 70/73 info proszee!!
Moderator: Mroczny
- kosma
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
KZJ 70/73 info proszee!!
witam.szukalem juz wiele razy wiec zwracam sie o pomoc.chcialbym sie dowiedziec o wytrzymalosc ukladu napedowego w kzj.jakie sa mosty??czy takie same jak w lj??jakie oponki wytrzymaja te mosty
czy wystepuja blokady jak tak to jakie.no i silnik.na co zwrocic uwage??pozdrawiam i z gory dziekuje

http://www.rajdy4x4.pl/forum/search.php
użyj opcji to sie pewno dowiesz ... widze ze nawet nie chce Ci sie przejrzeć kilku tematów na forum
nowi to chcieliby wszystko mieć podane A-Z
wysil sie troche .

użyj opcji to sie pewno dowiesz ... widze ze nawet nie chce Ci sie przejrzeć kilku tematów na forum

nowi to chcieliby wszystko mieć podane A-Z

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- Damian
-
- Kontaktowanie:
No więc tak 
Opony to tak ok. 275/60R15 spokojnie dadzą radę, półosi nie pourywasz, nawet przy agresywnym operowaniu pedałem gazu. Układ napędowy jest w miarę wytrzymały - pieprznięcie młotkiem mojego mechanika wytrzymał
Na upartego można trafić egzemplarz z blokadą. A jaką? Skrzyni biegów. Fajny patent
Mam nadzieję że pomogłem

Opony to tak ok. 275/60R15 spokojnie dadzą radę, półosi nie pourywasz, nawet przy agresywnym operowaniu pedałem gazu. Układ napędowy jest w miarę wytrzymały - pieprznięcie młotkiem mojego mechanika wytrzymał

Na upartego można trafić egzemplarz z blokadą. A jaką? Skrzyni biegów. Fajny patent

Mam nadzieję że pomogłem

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR