ZASŁONA BAGAŻNIKA 4R
Moderator: Mroczny
- tataracy
- jestem tu nowy...
ZASŁONA BAGAŻNIKA 4R
Mam Pytanko czy można gdzieś kupić żaluzję do bagażnika bo kupiłem auto bez niej i wszyscy widzą co leży w aucie.
Nie wszyscy, nie przesadzaj
4r jest na tyle wysoko, że nie dla wszystkich dostępny jest wgląd w bagażnik. Po za tym fabrycznie przyciemnione szyby mają chyba wszystkie.
Ale jak sie uprzesz to porównaj rolety u Voyagerów i nim pochodnych z 4r (tzn wymiary)

Ale jak sie uprzesz to porównaj rolety u Voyagerów i nim pochodnych z 4r (tzn wymiary)
... hmmm.. w drodze do lasu ...
... 4r 1990 3.0 v6 LPG manual ...
... 4r 1990 3.0 v6 LPG manual ...
Nie wiem do czego uzywasz auta, ale znajomy w Galendzie ma zmontowana ladnie obita plyte podnoszona umieszczona kiladziesiat cm od podlogi, dzieki temu czesc rzeczy jest schowana (liny, saperki, gasnice, piwo
) a jak potrzbuje przewiesc cos wieszego to zawsze ma drugi poziom gdzie moze to pozozyc.
Dodatkowa zaleta jest to, ze plyta ta jest obita (oklejona?) czarnym materialem tak ze przy zamknietych drzwiach nie widac ze jest tam drugie dno, wiec nie widac ze wogole cos jest w bagazniku.

Dodatkowa zaleta jest to, ze plyta ta jest obita (oklejona?) czarnym materialem tak ze przy zamknietych drzwiach nie widac ze jest tam drugie dno, wiec nie widac ze wogole cos jest w bagazniku.
Obecnie: szukam
Było: Toyota 4Runner SR5.
Było: Toyota 4Runner SR5.
-
- jestem tu nowy...
Przyznam, że ja w kilku ogłoszeniach widziałem foty na których była roleta i to nie tylko w najnowszych wersjach.
Ale co fakt to fakt .... rzadkość.
Korzystając z okazji zapytam:
Gdzie mogę na forum znaleźć dokładne wymiary paki w 4-Runner?
Może ktoś mógłby zapodać fotkę z pokazaniem ile jest maks szerokości, ile między nadkolami, jak daleko od klapy do tylnej kanapy itd?
Z góry dziękuję.
PS. Nie zamierzam wozić fortepianów
Ale co fakt to fakt .... rzadkość.
Korzystając z okazji zapytam:
Gdzie mogę na forum znaleźć dokładne wymiary paki w 4-Runner?
Może ktoś mógłby zapodać fotkę z pokazaniem ile jest maks szerokości, ile między nadkolami, jak daleko od klapy do tylnej kanapy itd?
Z góry dziękuję.
PS. Nie zamierzam wozić fortepianów

-
- jestem tu nowy...