wszelkie informacje o dostepnych zamiennikach mile widziane

pozdrawiam
Moderator: Mroczny
9 razy juz.gri74 pisze:raz go zbanowali i dalej wraca
reklama to zbyt mocno powiedziane, ale ok, juz nie bedeAlbert_N pisze:reklama nie tu a na gieldzie.
Benzynowe silniki nie mają aż takich wymagań co do sprawności układu chłodzenia. Chyba że potraktujesz to serducho z lexa sześcioma tysiami obrotów prze kilkanaście minut bez przerwy ...czarnypiotruś pisze:Jako ciekawostka - w mojej tojce po przeszczepie silnika wstawiona jest chłodnica z Hyundaia Pony.
Niby niemożliwe - ale działa
ktore aso sprzedaje za 1200pln? bo ostatnia cena jaka widze to 2400 netto i produkt niedostepny.Kylon pisze:400 dolarów bez faktury to cena bliska oryginałowi więc bez rewelacji.
dokładnie taki jest stan aktualnydruciarz pisze:ktore aso sprzedaje za 1200pln? bo ostatnia cena jaka widze to 2400 netto i produkt niedostepny.Kylon pisze:400 dolarów bez faktury to cena bliska oryginałowi więc bez rewelacji.
rokfor32 pisze:Niektórzy mają inne ceny w ASO niż "przeciętny Kowalski"...
gdyby byla taka opcja to bym o tym wiedzial i nie wyskakiwalbym z nieatrakcyjna oferta. akurat w temacie czesci do mitsu, toy i hyundai nie jestem z pierwszej lapanki i mam orginaly w cenie zamiennikow w polsceKylon pisze:Noi nie jedno ASO jest na świecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości