silnik do unimog u90
Moderator: Mroczny
silnik do unimog u90
Jaki silnik pasuję do U90?? Do tej pory miałem 2,5D, 5 cylindrów, 10 zaworów. Czy spasuję coś mocniejszego, bo brakuje trochę mocy?
Re: silnik do unimog u90
W Unimog-ach zawsze brakuje mocy
Szukaj w jakich MB były podobne motory , może coś podobnego podpasujesz
Rafal

Szukaj w jakich MB były podobne motory , może coś podobnego podpasujesz

Rafal
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
2,5 turbodiesel 20V od C-klasy. 150 KM, ino warto wymienić pompę wtryskową na mechaniczną od "kaczki" 2,9.
Jeszcze nie mam terenówki, ale już niedługo...
Motocyklowa Szkoła Jazdy Kulikowisko
Warszawa-Bemowo
Warszawa-Bemowo
Witam przerabiam takie silniki ale pompa na pewno nie od kaczki ( kaczka niema turbo ) tylko od 250 td 120 km lub musso 29 td poz Buli 602219083Tomek Kulik pisze:2,5 turbodiesel 20V od C-klasy. 150 KM, ino warto wymienić pompę wtryskową na mechaniczną od "kaczki" 2,9.
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Spasiba, dobrze wiedziećbulimerc pisze:Witam przerabiam takie silniki ale pompa na pewno nie od kaczki ( kaczka niema turbo ) tylko od 250 td 120 km lub musso 29 td poz Buli 602219083Tomek Kulik pisze:2,5 turbodiesel 20V od C-klasy. 150 KM, ino warto wymienić pompę wtryskową na mechaniczną od "kaczki" 2,9.

Jak się żona zgodzi na nowy obiekt w garażu to się odezwę

Jeszcze nie mam terenówki, ale już niedługo...
Warszawa-Bemowo
Warszawa-Bemowo
można zamówić pompę do nawet 450 km koszt około 1500 USDTomek Kulik pisze:Spasiba, dobrze wiedziećbulimerc pisze:Witam przerabiam takie silniki ale pompa na pewno nie od kaczki ( kaczka niema turbo ) tylko od 250 td 120 km lub musso 29 td poz Buli 602219083Tomek Kulik pisze:2,5 turbodiesel 20V od C-klasy. 150 KM, ino warto wymienić pompę wtryskową na mechaniczną od "kaczki" 2,9.
Jak się żona zgodzi na nowy obiekt w garażu to się odezwę