może w Szemudzie, jak chcesz bardzo ale to bardzo to dam ci namiar.Pit-Bull pisze:Gdzie jeszcze ,oprócz sklepu na tej stronie ,mozna kupić reperaturki blach do G ?
FAQ - Sam naprawiam i demoluje - Mercedes G
Moderator: Mroczny
Trochę artykułów z fotkami o naprawach G-klasy:
http://www.clubgwagen.com/gtech.php?sid ... order=DESC
http://www.clubgwagen.com/gtech.php?sid ... order=DESC
=> Who's Zed?
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
-
Re: FAQ - Sam naprawiam i demoluje - Mercedes G
W463 Tłoczek / Cylinderek hamulce bębnowe tył - pasuje dokładnie od Mercedesa Kaczki 207
Walcze z krzyżakiem tylnego wału tył, orginalnie nie jest to część wymienna ale pewnie pasuje od jakiejś kaczki. Mechanik wymierzył na 30/80 w sklepie mają jakiś 30/81 potrzebuje wiedzieć od jakiego dokładnie Merca pasuje
Walcze z krzyżakiem tylnego wału tył, orginalnie nie jest to część wymienna ale pewnie pasuje od jakiejś kaczki. Mechanik wymierzył na 30/80 w sklepie mają jakiś 30/81 potrzebuje wiedzieć od jakiego dokładnie Merca pasuje
Od niczego nie pasuje kolego
te od Transita są nieraz oznaczane 30/80 ale de facto mają nie ten wymiar. Więc się szlifuje 

L E D for off-road
Technika idzie do przodu...
Technika idzie do przodu...
Umarł mi wentylator nawiewu do kabiny, miał już ktoś taki problem
Wiem że dojście do niego to straszna masakra, i podobno się topią tak że nie da się ich reanimować. Zamienników podobno nie ma a oryginał 920 PLN (trochę dużo jak za wiatraczek) Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w temacie to proszę o pomoc. (tak użyłem funkcji "szukaj")

Gdzieś mi leżał taki reanimowany. Musiałbym poszukaćcomek pisze:Umarł mi wentylator nawiewu do kabiny, miał już ktoś taki problemWiem że dojście do niego to straszna masakra, i podobno się topią tak że nie da się ich reanimować. Zamienników podobno nie ma a oryginał 920 PLN (trochę dużo jak za wiatraczek) Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w temacie to proszę o pomoc. (tak użyłem funkcji "szukaj")

A dojście to rzeczywiście koszmar

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
A jak macie porobione wydechy ?
Znajomy ma problem w gelci 230E bo nie moze nigdzie dostac chyba tłumika środkowego, tłumaczył mi cos o jakiejś puszce podwieszonej do ramy, ale sam tego nie widziałem.
Ktoś wie o co mi chodzi i gdzie to dostac lub jak inaczej to spatentować ?
Znajomy ma problem w gelci 230E bo nie moze nigdzie dostac chyba tłumika środkowego, tłumaczył mi cos o jakiejś puszce podwieszonej do ramy, ale sam tego nie widziałem.
Ktoś wie o co mi chodzi i gdzie to dostac lub jak inaczej to spatentować ?

zmierzyć puszkę i dokupić o podobnych wymiarach, a mocowania dospawać

Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem, a szaleństwem
Jeep
Chevy Suburban
Jeep
Chevy Suburban