Rodzaje nadwozi

G, Unimog

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Drako

Kontaktowanie:

Post autor: Drako » czw gru 18, 2003 12:52 pm

naujlepsza zabawa jest jak chce sie sprawdzic przez "dilera " pochodzenie auta.... to secret :o dla porownania jak sprawdzalem w citroenie to mi pani nawet powiedziedziala w jakim dniu opuscila moja xara fabryke...

Biały

Post autor: Biały » czw gru 18, 2003 1:20 pm

Bo przez "dilera" w MB u nas w Polsce nic nie sprawdzisz wszystko tajne łamane przez poufne a tak naprawdę chodzi o to że oni by chcieli kase za tego typu informacje, najlepiej odrazu napisać maila do fabryki z takim zapytaniem ale przydało by się wcisnąć przy okazji jakiś dobry kit że prowadzisz agencję dedektywistyczną i potrzebujesz tych danych dla ułatwienia pracy policji z którą stale współpracujesz! Wtedy przesyłają Ci odpowiedz w kilka godzin włącznie z rozmiarem gaci pierwszego właściciela!
Mercedes-Benz Military Vehicles: Nothing can match experience.

Awatar użytkownika
Discotheque

Post autor: Discotheque » czw gru 18, 2003 4:10 pm

Juz informacja niepotrzebna :) Nikt mi nie chcial powiedziec to kupilem sobie Cherokeego :)

A propo budy od Gelendy, jakby ktos chcial ladna czarna cukierkowa bude to jest do pchniecia kompletna. W srodku skory, chromy itp. itd.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mercedes”