Moderator: Mroczny
No ten cytat (lekko tylko obcięty) to zasługuje na uwiecznienie. Ja tam na razie pod maską mam poczciwego 2,4D z beczki ale co tam, w terenie daje radę i o to chodzi. Od czegoś ten reduktor tam jest.czesław&jarząbek pisze:gela mi sie zawsze podobała.
Zgadzam się całkowicie. Nie można jednak porównywać 500Ge do GD300, czy nawet TD6 czy 6. Ale porównanie 300Tdi z Dyskoteki do 300GD już jakoś bardziej mi pasi. A reasumując na błotko tylko SUKAczesław&jarząbek pisze:eee nieee....nie przekonasz mnie...duzo lżejszy rendz czy discovery mają 3.5 v8 i prosi sie o więcej...jak ma jechać to musi być 500GE
Pewno i masz rację ale i tak na błocko tylko suka - tyle że zaraz mi powiesz że to z kładami powinno startowaćMaciej Szczepański pisze:Co do samochodów to odpowiednikiem Discovery u Mercedesa jest, jak mi się wydaje W-463 a nie W-460.Po pierwsze podobny układ napędowy,po drugie silniki z podobnych epok.
No dobra odpuszczam,pojedżmy lepiej coś pokatować.
Dobry tekst...Polch pisze:Zaletą landryny jest to, że nie rdzewieją blachy, a G to, że bez żadnej gimnastyki wchodzą duże laczki. W porównaniu komfortu to G ma się tak do Dyskoteki jak Bryczka na stalowych obręczach do transatlantyka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości