Witam z unimogiem
Moderator: Mroczny
- kulkagsx1200
Re: Witam z unimogiem
Zostaje i sie zbroi 

- kulkagsx1200
no i wiesz , odstresowywacz zayebisty 

jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Zgadza sie , reset raz na jakis czas mi sie przyda 

Słuszna decyzja!Myśle czy by czasem nie zrobic zlotu (niekomercyjnego) unimogów i zmot zbudowanych na ich bazie,
4x4
Jestem za
Tylko,że ja mieszkam w Bieszczadach.Jeśli jednak byliby chętni,to możemy zrobić zlot -przetrzemy pozrywkowe trasy po lkt,mtz-tach, pragach,niektóre nieprzejeżdzane od 20 lat.Oczywiście na terenie prywatnym.Wczoraj troche swoim pojezdziłem,dopadało śniegu,nie widać wszystkich dziur,nowa trasa i wtopa.Ale wytargałem się na mechaniku.
4x4
Może w tym wątku,przedstawić zdjęcia,parametry swoich zmot,plany na przyszłość.Nie potrafie wkleić tutaj zdjęc,ale moge przesłac mailem komuś kto potrafi.
4x4
Witam rowniez z unimogiem 404 z 1964 roku.
Na razie jest pod zadaszeniem i roboty rusza na wiosne.
Uni jest "pod zabudowe". Mysle, zeby zrzucic oryginalna "kaste" i zalozyc od K160.
Nie wiem co z silnikiem, ten stary 2,2 nie jest wyjezdzony, mam 5cio cylindrowy turbodiesel, ktory tam mozna wrzucic.
Ale zastanawiam sie nad starym V8, 200KM.
Pozyjemy, zobaczymy...
Na razie jest pod zadaszeniem i roboty rusza na wiosne.
Uni jest "pod zabudowe". Mysle, zeby zrzucic oryginalna "kaste" i zalozyc od K160.
Nie wiem co z silnikiem, ten stary 2,2 nie jest wyjezdzony, mam 5cio cylindrowy turbodiesel, ktory tam mozna wrzucic.
Ale zastanawiam sie nad starym V8, 200KM.
Pozyjemy, zobaczymy...