Moderator: Mroczny
Polch pisze:Znalazłem nawet snorkle do zajebiście terenowego mitsubiszi pajero
W ORC widziałem ale to nie safari ani nic w ten deseń, tylko kawałek laminatu.pozatem w tej kasie to się na luzaka safari czy inny airtec mieści i na browca zostajeTrout pisze:]jak kogoś uraziłem pacherem to sorkiSafari by mi spasił ale nie mają w ofercie do mietków wcale, albo ślepy jestem.Jak ktoś zna ...........
Luknij se..
http://www.orc.de//inhalt.php?bereich=Z ... 95686c3e81
skontaktuj się z Szafirkiem jak wróci z rumunii - on ma takiego snorkaPolch pisze:jak kogoś uraziłem pacherem to sorki :)21 Safari by mi spasił ale nie mają w ofercie do mietków wcale, albo ślepy jestem.Jak ktoś zna linka do konkretnego snorkla to niech zapoda jeśli to nie tajemnica.A w tej niemcowni to gdzie? bo akurat się wybieram.
taa, naprawione, ale muszę coś wykombinowac z tych chwytem, może jakiś cyklon czy cóś ? a tak poza tym to jest OK.Krecik pisze:a to co sie wtedy popsuło to juz naprawione ?
bo ten kominek peryskopowy to troche duży wyszedł, gdyby go troszkę w mniejszym wydaniu zrobic to by było całkiem ładne
Zgadzam sięKrecik pisze:zawsze tak mówią... jak założysz arba to jest to samo ;D
do pierwszej wody po szybe, wtedy sie cieszą
a jeszcze po tym jak zobacza że wymiana rozwalonej rury o drzewo kosztuje zaledwie jedenascie złotych to juz przestają szastać tym kiblonurkiem ;D
do GE to wlot masz z której strony ? z prawej czy lewej ?biloowa pisze:A ja do 300 GE kupilem ze slupska (kopia oryginalnego) co prawda to tylko laminat ale cena tylko 350 zl wiec sie skusilem.
Na allegro gosc sie jakis wsytawial co pisal ze dorabia z laminatu do kazdej terenowki wlasnie za 350 PLN. Jakbys byl zainteresownay to moge maila do niego poszukac.Krecik pisze:do GE to wlot masz z której strony ? z prawej czy lewej ?biloowa pisze:A ja do 300 GE kupilem ze slupska (kopia oryginalnego) co prawda to tylko laminat ale cena tylko 350 zl wiec sie skusilem.
jak z prawej (po stronie pilota) to pokaż zdjęcie....
jak z lewej to nie ta bajka...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość