Amortyzator skretu
Moderator: Mroczny
Amortyzator skretu
Czy jakis model OME podejdzie do G460 bez wiekszych przerobek?
Gelenda Cabrio 300TD
jak to ma byc auto tylko do ciorania . to kupilbym obojetnie jaki z duzego auta ( hdj , gr) i przerobil mocowania . np tu jeszcze zostaly http://www.wyprawa4x4.pl/index.php?cms=news&id=159
no i Drako mnie uprzedził .....zamocowanie amora skretu nie jest czynnością trudno wiec trzeba dobrac coś ... u Kylona masz promocje za 200 zl znajdziesz some solutionDrako pisze:jak to ma byc auto tylko do ciorania . to kupilbym obojetnie jaki z duzego auta ( hdj , gr) i przerobil mocowania . np tu jeszcze zostaly http://www.wyprawa4x4.pl/index.php?cms=news&id=159

http://www.wyprawa4x4.pl/index.php?cms=news&id=159
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
ale po co inny superhipertuningowny skoro mercedesowy oryginał robi dobrze i cena jego cena 'przeciętna' ?
mam taki przy oponkach 12.5" szerokości nie ma problemu
a wyrywać i tak będzie jak z pola wyjedziesz bo po pare kilo błota na felgach robi cuda z przekładnią kierownicy i na to niestety nawet zaspawany amor skrętu pomoże nie wiele
tak samo będzie ciskac po koleinach na szerokich kapciach czy amor będzie ze stara czy od geli
ten typ tak ma
mam taki przy oponkach 12.5" szerokości nie ma problemu
a wyrywać i tak będzie jak z pola wyjedziesz bo po pare kilo błota na felgach robi cuda z przekładnią kierownicy i na to niestety nawet zaspawany amor skrętu pomoże nie wiele
tak samo będzie ciskac po koleinach na szerokich kapciach czy amor będzie ze stara czy od geli

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
- Marta&Marek
-
- Kontaktowanie:
Orginalny bez sprzeciwu znosi przez 4-5 lat 36" Silverstony tak więc szukanie czegoś innego nie ma wielkiego sensu .Maciej_20 pisze:zeby kierownicy z rak nie wyrwalo i auto sie lepiej po czarnym prowadzilo jak juz z lasu wyjedziesz na chwile![]()
W Gelendzie zresztą mało co trzeba po fabryce poprawiać .

G300TD;2xDisco 32";Freel;Pajero 33";Feroza
Tam gdzie konczy sie asfalt zaczyna sie DROGA
Tam gdzie konczy sie asfalt zaczyna sie DROGA
Dokładnie.
Mam oryginalny amor skrętu wydłubany z jakiejś starej 460-tki - zrobiłem na nim 2 sezony RMPST i nie wykazuje żadnych oznak zejściowych.
Mam oryginalny amor skrętu wydłubany z jakiejś starej 460-tki - zrobiłem na nim 2 sezony RMPST i nie wykazuje żadnych oznak zejściowych.
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
musisz ocenić czy na całej długości skoku amortyzator stawia jednakowy opór- - poza tym musi cie to kosztowac sporo wysiłku, tak przy ściskaniu jak i rozciąganiu.
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl