MB G300D 93 LONG, póżniej zapodam foty.

Moderator: Mroczny
Kolego, toż to czysta reklama ! W/w serwis faktycznie, ma dobre opony lecz jeśli nie masz rabatu to cena odstrasza. Prościej i taniej jest poszukać w internecie. Jest tam taki sklep internetowy, posiadający sieć oddziałów w Polsce. Kupujesz w internecie, oni opony wysyłają do najbliższego tobie swojego serwisu. Tam płacisz i montujesz. Wychodzi najtaniej. Sprawdziłem ich juz 2 razy, w tym zakup BFG AT 4 szt w cenie br 2000 zł.mjp pisze:Zaloz BFG AT i bedzie jak zgubil. Ladne autko, no i kolejne w 3cictyPodjedz do Jarka na Zaspie, na Hynka (Auto Gum) on Ci cos znajdzie lekko uzywanego i bez bubli.
Tak nieśmiało, cytując za historią G-klasy. Najpierw wzeszło słońce i pojawiło się W460, potem od roku 90 pojawił się cywilizowany następca W463, kótry miał odpowiadać komfortem nowych użytkowników aut terenowych i mody, kótra pojawiła sie z USA, a z drugiej strony było zapotrzebowanie na coś roboczego więc pojawiła się ewolucja robocza W461.architeo pisze:No zapodaj zapodaj!
A wersja 461 jeszcze ? czy juz 463...?
Popisz coś to pozadrościmy !
Auto kupiłem za wszystkie pieniądze jakie miałem odłożone.jezeli masz kupe kasy to mozesz załozyc wyszerzenia, fajne felgi i szerokie opony.
nord, nie czytales uwaznie, napisalem "uzywanego". W sklepach internetowych nie kupisz uzywek a Jarek ma takie w komisie. Moje AT tez tam lezanord pisze:Kolego, toż to czysta reklama ! W/w serwis faktycznie, ma dobre opony lecz jeśli nie masz rabatu to cena odstrasza. Prościej i taniej jest poszukać w internecie. Jest tam taki sklep .....ciach... w tym zakup BFG AT 4 szt w cenie br 2000 zł.mjp pisze:Zaloz BFG AT i bedzie jak zgubil. Ladne autko, no i kolejne w 3cictyPodjedz do Jarka na Zaspie, na Hynka (Auto Gum) on Ci cos znajdzie lekko uzywanego i bez bubli.
wszystko zabezpieczone chyba dosyć dobrze, tylko wkład stacyjki od 190-ki nie pasuje. Moja jest jakaś dziwna. Wymiana miała być taka prosta a tu spec od zamków powiedział że nie da rady, chydy że całą stacyjkę wymienię ale to też nie jest pewne bo póżniej jakaś tam kostka może nie pasowaćTrout pisze:... załóż koniecznie jakiś immobylajzer czy cuś co byśmy nie czytali kolejnej histori w postach Skradziono.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość