drążek kierowniczy a jego koncówki
Moderator: Mroczny
- cetus
-
- Kontaktowanie:
drążek kierowniczy a jego koncówki
jak w temacie - czy jesli bede chciał wymienić koncówki drązka w g- klasie to musze wymienic caly drążek kierowniczy
??

GRZECZNI CHŁOPCY IDĄ DO NIEBA A ŻLI CHŁOPCY ... TAM GDZIE CHCĄ 

Robiłeś już końcówki/drążki w swoim?mjp pisze:Mozesz tez podjechac do pewnego warsztatu w Gdyni i Ci porzadnie przerobia. Nie mowie na forum, ktory bo to mi podpadli z szyms innym, wiec wal na priva. Same koncowki kup lamfordera za ok. 60 PLN/szt i bedzie jak nowe
Czy piszesz o "tym" warsztacie na Leszczynkach k.Lidla
Trout
=> Who's Zed?
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
drązek
Ale temat na czasie. Nie wydało na zakręcie. Kontakt prawego kola z brzozą. W efekcie czego zgięty drążek ten z tyłu. W prawo skręt ok, w lewo gdzieś tak 1/3 tego co było. To na pierwszy rzut oka. Czego mogę się jeszcze spodziewać? Na koniec jeszcze G klasa oberwała suchym konarem, który oderwał sie i spadł prosto na dach. W 460 230GE cabrio.
Re: drązek
stanislao pisze:Ale temat na czasie. Nie wydało na zakręcie. Kontakt prawego kola z brzozą. W efekcie czego zgięty drążek ten z tyłu. W prawo skręt ok, w lewo gdzieś tak 1/3 tego co było. To na pierwszy rzut oka. Czego mogę się jeszcze spodziewać? Na koniec jeszcze G klasa oberwała suchym konarem, który oderwał sie i spadł prosto na dach. W 460 230GE cabrio.
Ten z tyłu

Jak ten tylny pogniesz to ci sie zbieżność zmienia i problemy z celowaniem w czarne się zaczynają oraz ekspresowe szlifowanie opon, ale to naprawde widać wtedy jak znikają w oczach
Zdjąć, wziąść młot odpowiedni i kowadło wyprostować, potem kątownik przyłożyć i przyspawać, jak nie obspawasz to juz niestety bedzie się giął cały czas, raz zgięte nie ma już wytrzymałości oryginału

Cos o tym wiem, w ciągu ostatnich 6 m-cy zajechałem już kilka drążków

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...