OSŁONY MOSTÓW I BAKU
Moderator: Mroczny
OSŁONY MOSTÓW I BAKU
Panowie, mam pytanie o konieczność wykonywania osłony gruszki mostów, czy rzeczywiście jest konieczna ? Czy zmota z 4 mm nierdzewki wystarczy ? No i osłona baku, cos na wzor ORC ? Jakie macie patenty, zdradzcie nowemu...
TADEO
No i zakupiłem metr kw nierdzewki grubości 4mm i pewien artysta blacharz wymodelował mi piekne osłony na mosty i przykręcił z reszty osłone na redutkor, na razie pod spodem błyszczy się jak psu....wiadomo co
P
Oczywiście przygrzałem już w pniaka, otwory wentylacyjne zadzialaly jak dłuta
, teraz kombinowanie czy juz rozkręcac u czyscic czy dopiero za chwile 
jak wróce z Bosni to się pomysli o osłonie na bak:)

Oczywiście przygrzałem już w pniaka, otwory wentylacyjne zadzialaly jak dłuta

TADEO
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
Beniu!architeo pisze:No i zakupiłem metr kw nierdzewki grubości 4mm i pewien artysta blacharz wymodelował mi piekne osłony na mosty i przykręcił z reszty osłone na redutkor, na razie pod spodem błyszczy się jak psu....wiadomo coP
Oczywiście przygrzałem już w pniaka, otwory wentylacyjne zadzialaly jak dłuta, teraz kombinowanie czy juz rozkręcac u czyscic czy dopiero za chwile
Jak sam pamiętasz moje przygody na Ukrainie, osłona baku jest bardziej konieczna niż to wszystko, co sobie od spodu poprzykręcałeś