Mercedes GD na Allegro
Moderator: Mroczny
- Peterek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Mercedes GD na Allegro
Witam,
prośba o pomoc.
czy ktoś zna ten model
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=103546304
Gdzie w Wa-wa można zrobić przegląd G przed zakupem?
z góry dziękuję
Piotrek
prośba o pomoc.
czy ktoś zna ten model
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=103546304
Gdzie w Wa-wa można zrobić przegląd G przed zakupem?
z góry dziękuję
Piotrek
-
-
-
- Peterek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
to jest 290GD
jak sie okazało przy blizszym kontakcie.
- mazurkas007
-
- Peterek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
54kkm na liczniku
własciciel twierdzi że przejechał 8kkm więc to może byc 154kkm lub 254kkm?
no właśnie jeszcze przed zakupem G czytałem historie G na jakiejś stronce i tam bardzo się zdziwiłem bo właśnie pisało, że 461 była produkowana do 2000rbiloowa pisze:No to niestety sie mylisz , bo 461 byla robiona jeszcze w 2000 roku z silnikiem 2,9 TD 120 km na automacie.cetus pisze:wg. mnie to w 93 roku byly robione tylko 463 no i wersje wojskowe ale ta mi na taką nie wyglada

W463 300GD; W126 560SE
-
-
Wiecie co , ja sam to auto przywiozłem na lawecie, wiem jak wygląda i jak wygladało, gdybym miał kase to sam bym je kupił.
Gość zapłacił prawie 40 tyś z tego co pamietam , ale nie ja byłem posrednikiem , ja tylko przywiozłem. Myślał ze kupuje coś o standardzie ML-a, ale sie pomulił.
A jezeli chodzi o przebieg to nie widzieliscie jak wygląda w srodku, fotel jak nowy. A nawet jezeli na 250 lub 350 tys to co z tego jak te motory w kaczkach robią ok miliona km i dalej chodzą.
A ten bałwan co pierwszy raz widzi taki model z tego roku to niech najpierw poczyta troche o tym co ma a nie sie pyta jak sie coś tam odkreca lub ze coś tam skrzypi ale nie wiem co - pomocy......
ale moze od tego jest to forum......
Gość zapłacił prawie 40 tyś z tego co pamietam , ale nie ja byłem posrednikiem , ja tylko przywiozłem. Myślał ze kupuje coś o standardzie ML-a, ale sie pomulił.
A jezeli chodzi o przebieg to nie widzieliscie jak wygląda w srodku, fotel jak nowy. A nawet jezeli na 250 lub 350 tys to co z tego jak te motory w kaczkach robią ok miliona km i dalej chodzą.
A ten bałwan co pierwszy raz widzi taki model z tego roku to niech najpierw poczyta troche o tym co ma a nie sie pyta jak sie coś tam odkreca lub ze coś tam skrzypi ale nie wiem co - pomocy......
chyba po to jest forum żeby wymieniać się inf na temat jak coś zrobićMichal PUCH pisze:A ten bałwan co pierwszy raz widzi taki model z tego roku to niech najpierw poczyta troche o tym co ma a nie sie pyta jak sie coś tam odkreca lub ze coś tam skrzypi ale nie wiem co - pomocy......

W463 300GD; W126 560SE
- cetus
-
- Kontaktowanie:
Bałwanem to moze moze ty jesteś albo osoba która uwierzy w twoją ciemnote.Michal PUCH pisze:A ten bałwan co pierwszy raz widzi taki model z tego roku to niech najpierw poczyta troche o tym co ma a nie sie pyta jak sie coś tam odkreca lub ze coś tam skrzypi ale nie wiem co - pomocy......
Mówisz ze te auto jest w stanie idealnym - to czemu było lakierowane - i to nie dokładnie , bo widze na zdjeciach ze komora silnika jest biała a reszta zielona.
Nie wiem kto kupuje stara g-klase i mysli ze bedzie jezdził jak ml'em
PS Sam kiedyś sprowadzałem auta i wiem jakie sztuczki z autami , a czesto i z papierami można robić.
Kończąc zwracam tobie jeszcze raz uwage że te forum nie jest miejscem gdzie obraża sie innych .
GRZECZNI CHŁOPCY IDĄ DO NIEBA A ŻLI CHŁOPCY ... TAM GDZIE CHCĄ