Czas się przedstawić.!
Moderator: Mroczny
Czas się przedstawić.!
Witam wszystkich.
Mam na imię Mietek jestem z Warszawy od maja mam Pucha GE-280 z 1988 roku i dosyć często czytam posty zamieszczane na forum 4x4.Przyznam że dużo ciekawych rzeczy się z nich dowiedziałem .Co do Pucha to nie mam z nim większych problemów , ale potrzebuję kupić Mu przednie chlapacze bo gdzieś zaginęły w akcji tzn; w warsztacie.Może któryś z kolegów mógłby pomóc ? Pozdrawiam. Puchaty.
Mam na imię Mietek jestem z Warszawy od maja mam Pucha GE-280 z 1988 roku i dosyć często czytam posty zamieszczane na forum 4x4.Przyznam że dużo ciekawych rzeczy się z nich dowiedziałem .Co do Pucha to nie mam z nim większych problemów , ale potrzebuję kupić Mu przednie chlapacze bo gdzieś zaginęły w akcji tzn; w warsztacie.Może któryś z kolegów mógłby pomóc ? Pozdrawiam. Puchaty.
-
-
-
-
No Panowie terenowcy ja to sobie jak na razie popylam po asfalcie stąd moje zainteresowanie chlapaczami.Tylko czasami zjeżdżam z czarnego więc chyba bym ich tak szybko nie pourywał.Myślę że coś wypatentuję we własnym zakresie.Czy są wogóle organizowane jakjeś spotkania kolegów z Warszawy co by pogadać na wizji