automat w Gieni
Moderator: Mroczny
automat w Gieni
nie wiem jak u innych ale u mnie przed dwoma tygodniami jeszcae odpalała na P a obecnie już tylko na N. coś się zepsuło czy co?
Re: automat w Gieni
wcisnij hamulec na Psemenmp pisze:nie wiem jak u innych ale u mnie przed dwoma tygodniami jeszcae odpalała na P a obecnie już tylko na N. coś się zepsuło czy co?

Seba Lodz
MAM SYNKA
GG - 1103907
MAM SYNKA

GG - 1103907
Witam! U mnie podobny problem z rozrusznikiem pojawił się dosyć niespodziewanie razem z mrozem. Podejrzewam pozycjometr ale najgorsze jest to że już aktualnie Gela trup.
A ponieważ niedawno nabyta, nie bardzo wiem co mogę zrobić. Czy czyszczenie - wymiana jest skomplikowana?
Z góry dzięki za radę!
Pozdrawiam! Baster.
A ponieważ niedawno nabyta, nie bardzo wiem co mogę zrobić. Czy czyszczenie - wymiana jest skomplikowana?
Z góry dzięki za radę!
Pozdrawiam! Baster.
Dzięki bardzo za podpowiedź, ale już zrobione. Przy okazji informacja - może komuś się przyda - przewody od wtyczki przy skrzyni wyprowadzone są w puszce obok serwa, na zasadzie wtyczka - gniazdko. Tam łatwiej dotrzeć i nie trzeba nurkować pod samochód. Druga para licząc od strony przeciwnej niż wejście przewodów do wtyczki. Tak jest w 463 300GD automat. Trzeba tylko pamiętać że pali w każdym położeniu dźwigni, więc lepiej zrobić pozycjometr.
A jak miło znowu usłyszeć pomruk 6 cylindrów .
A jak miło znowu usłyszeć pomruk 6 cylindrów .